0

 

تغذیه

توضیحات

کتاب تغدیه برای اولین بار در سال ۲۰۱۰ منتشر شد و متعلق به کتاب‌های جیبی مجموعه For Dummies است. کتاب تغذیه دارای ۸ فصل است یک رویکرد کلی از علم تغذیه را به صورت تخصصی توضیح می‌دهد.

نویسنده در فصل اول به تعاریف ابتدایی علم تغذیه پرداخته است و متخصصین این حوزه را معرفی می‌کند. فصل دوم به تعریف مواد غذایی و جایگاه آنها اختصاص دارد همچنین اصولی را برای تعیین مقدار غذای مورد نیاز ارائه می‌دهد.

فصل سوم، چهارم، پنجم و ششم به عناصراصلی تغذیه یعنی پروتئین، چربی، کربوهیدرات و آب اشاره دارد و مواد غدایی دارای این عناصر، واکنش بدن در برابر آنها و روش‌های جذب در بدن را توضیح می‌دهد.

 فصل هفتم ویژگی‌های یک رژیم غذایی سالم را برمی‌شمارد و پیشنهادهایی را برای انتخاب مواد غذایی سالم و متنوع پیشنهاد می‌دهد. فصل آخر نیز هرم‌های تغذیه‌ای را معرفی می‌کند و برچسب‌های غدایی آن را توضیح می‌دهد.

البته نیازی نیست نگران مفاهیم و لغت‌های تخصصی باشید زیرا کارول رینزلر این کتاب را با زبانی ساده و قابل درک برای عموم مردم به رشته تحریر درآورده است. با مطالعه این اثر می‌آموزید به مواد غذایی که در بشقابتان وجود دارد بیشتر فکر کنید و با درنظرگرفتن سلیقه و فرهنگ غذایی خود، رژیمی سالم را دنبال کنید.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

کارول آن رینزرز

مترجم

مهرک ایروانلو

حجم (مگ)

16

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

شماره کتابشناسی ملی 3963557
سرشناسه رینزلر، کارول آن، – م.
Rinzler, Carol Ann
عنوان و نام پدیدآور تغذیه/نوشته‌ی کارول آن رینزلر ؛ برگردان مهرک ایروانلو.
مشخصات نشر تهران : آوند دانش ، 1394.
مشخصات ظاهری 100ص: جدول، نمودار ؛ 5/145/21 س‌م.
وضعیت فهرست نویسی فاپا
یادداشت عنوان اصلی: Nutrition for dummies,4th ed,2010.
یادداشت کتاب حاضر نخستین بار در سال 1389 توسط انتشارات ما و شما با عنوان" تغذیه و رژیم‌های غذایی برای همه" و با ترجمه‌ی بهنام بوذری منتشر شده است.
عنوان دیگر تغذیه و رژیم‌های غذایی برای همه.
موضوع تغذیه
موضوع مواد‌غذایی
شناسه افزوده ایروانلو، مهرک‌، – ، مترجم
رده بندی کنگره TX355/ر9ت7 1394
رده بندی دیویی 613/2

تعداد صفحات

106

دیدگاهی دارید؟