0

 

خام خواری


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

خام خواری,زنده خواری,فلسفه تغذیه و تندرستی

کتاب خام‌خواوری آوانسیان نوشته‌ی آرشاویر دِر آوانسیان است. در این کتاب به اهمیت مواد غذایی طبیعی و خام و تاثیر آن‌ها بر روی سلامتی پرداخته شده است. بیماری‌ها در نتیجه‌ی مصرف غذای پخته و سایر مواد مرده و شیمیایی بوجود می‌آیند و با اجتناب از مواد مرده، همه‌ی بیماری‌ها چه سبک و چه سنگین یکباره ناپدید می‌گردند.

انسان قبل از کشف آتش مانند همه موجودات زنده روی زمین با غذای زنده و بدون پزشک و دارو و بیمارستان تکامل خود را طی کرده و طول عمر خود را به ۹۰۰ سال(براساس کتاب مقدس)رسانده بود.

ولی در نتیجه مصرف مواد پخته، مرده، مصنوعی، شیمیایی و غیره بیماری های گوناگون به وجود آورده وطول عمر خود را رفته رفته کوتاه تر کرده تا به این حال دردناک رسانده است. خوردنی های «پخته» هیچ ارزش غذایی ندارند. آتش کلیه خواص غذایی را در غذای طبیعی و زنده می کشد. نابود میکشد. نابود میکند و آن را به یک نوع ماده غیر طبیعی، سمی و خطرناک تبدیل می نماید

توضیحات تکمیلی

نویسنده

آرشاویردر آوانسیان

تعداد صفحات

240

حجم (مگ)

6.3

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهی دارید؟