0

 

رساله در علم طبخ (نسخه خطی)


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

[رساله در علم طبخ و اطعمه= آشپزی] (از: ؟)

شماره بازیابی: ‏‫۱۵۵۰۳
شماره مدرک کتابخانه مجلس: ‏‫۱۰-۸۳۹۴
زبان اثر: فارسی
عنوان و نام پدیدآور: [رساله در علم طبخ و اطعمه= آشپزی] [ نسخه خطی]/ از: ؟
تاریخ کتابت: ، تاریخ کتابت: سده چهاردهم
قطع: ؛‏‫۱۳/۳*۲۱/۴سم. ۱۴گ. ۲۲س.
آغاز، آغازه، انجام، انجامه: آغاز:آب نبات نباتی، نبات را با آب بجوشانید بقدری که قوام بیاید همینکه خوب قوام آمد بظرف علیحده بریزید همینکه قدری سرد شد با دست خورده خورده برداشته پهن کرده بادام مقشر میانش گذاشته یا بادنجان فرنگی و غیره بدون خورش هم میتوان خورد… .
یادداشتهای مربوط به مشخصات ظاهری اثر: نوع خط:شکسته نستعلیق زیبا.
تزئینات متن:عناوین نستعلیق درشت زیبا.
تزئینات جلد:چرم قهوه‌ای ساده.
یادداشتهای مربوط به نسخه موجود: ۱در آغاز، برگ الحاقی است در اسامی کتبی که در علم طبخ نوشته شده، نیز چند یادداشت متفرقه.
یادداشتهای مربوط به نمایه ها، چکیده ها و منابع اثر: ماخذ فهرست: جلد ۴۳، صفحه ۱۳۰-۱۳۱٫
یادداشتهای مربوط به خلاصه یا چکیده: در طریقه پختن انواع خورشها، دلمه‌ها، حلویات، سوپ، سوس، اغذیه فرنگی، ترشی‌آلاتو طریقه نگاهداشتن بادمجان زمستانی، برگ تاک، قارچ، گوشت شور و زبان گاو.
موضوع (اسم عام یا عبارت اسمی عام): آشپزی

توضیحات تکمیلی

تعداد صفحات

19

حجم (مگ)

4

نوع فایل

اسکن شده

دیدگاهی دارید؟