0

 

۵۰ نوع ترشی و شور

توضیحات

۵۰ نوع ترشی و شور

نوشتهٔ سرکار خانم پریا گوهریان در ۷۶ صفحهٔ PDF. آموزش تهیهٔ ترشی‌های میوه خرد، آجیل، لیته بادنجان، انبه، چنبر با مغز سبزیجات، کرفس، فلفل تهرانی، انگور، آلبالو، گردو، شور مخلوط و سایر ترشی‌های معمول که در مناطق مختلف کشور تهیه می‌شود.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

پریا گوهریان

تعداد صفحات

76

حجم (مگ)

1.4

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

شماره کتابشناسی ملی م‌84-16109
سرشناسه گوهریان‌، پریا
عنوان و نام پدیدآور 50 نوع ترشی و شور / پریا گوهریان‌.
مشخصات نشر همدان : هانی ، 1383.
مشخصات ظاهری [ 64 ، 8] ص. تصویر (رنگی): مصور؛ 5/11 5/16 س‌م.
یادداشت چاپ چهارم و پنجم: 1385.
یادداشت چاپ ششم و هفتم : 1386.
یادداشت چاپ هشتم: 1387.
یادداشت چاپ نهم: 1388.
عنوان گسترده پنجاه نوع ترشی و شور.
موضوع ترشی‌ها
رده بندی کنگره TX805/گ9پ9 1383
رده بندی دیویی 641/46

دیدگاهی دارید؟