0

 

زنی به نام آتش


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

زنی به نام آتش

زنی به نام آتش حکایت دراما تیک خانواده ای است که سه نسل در آن جان یافته و ایفای نقش کرده اند . نسل اول پدر و مادر لیلا همسر آراز. نسل دوم لیلا ، آراز ، آتش ، آرمان ،سوزان و بهرام . نسل سوم افسانه و روشن فرزندان آراز و لیلا . پدر لیلا فعال سیاسی که فعلا وانمود می کند از گذشته دل کنده در صورتی که هنوز به فعالیت های مخفی ادامه می دهد و بر سر آرمان اش باقی است . مردی که معتقد است مرگ برای همسایه خوب است . مردی که عشق نخست اش را فدای آرمان اش کرده است .آرمانی که رنگ و بوی مصدقی دارد . مادر لیلا که موضع سیاسی پاسیف دارد اما وقتی حرف می زند مثل یک تحلیل گر سیاسی با دانش رواکاوانه حرف می زند .

آراز و لیلا که هردو عاشق هنراند . آراز نقاش و مجسمه ساز است . روح توفانی و مالیخولیائی دارد . پس از ازدواج و تولد دوفرزندش وقتی برای انجام مأموریتی به خطه ی جنوب می رود باز نی به نام اتش آشنا و رابطه برقرار می کند و بعدا پشیمانی و احتمالا عذاب وجدان باعث می شود به سفر در دور دنیا دست بزند تا روح اش آرامش پیدا کند . آتش هم به قونیه می رود تا با سیر و سلوک عرفانی از بار گناه اش بکاهد . لیلا که مسؤولیت بزرگ کردن بچه ها را بر دوش دارد پس از فرستادن افسانه نزد آرمان و رو آوردن او به حرفه ی مانکنی خود نیز در چند فیلمی که بهرام کارگردانی اش می کند هنرنمایی می کند و شهرت بسزایی به هم می زند . بهرام که عاشق لیلا ست جرأت ابراز عشق خود را به لیلا ندارد و سوزان واسطه ی رساندن پیام می شود که با امتناع لیلا راز عشق بهرام پوشیده می ماند و از طرف دیگر لیلا و آتش باهم دیدار و گفتگو می کنند و آتش ، لیلا را از برگشتن آراز مطمئن می کندو در پایان با بازگشت آراز همه چیز به خوشی و خرمی تمام می شود اما خودکشی بهرام به خاطر لیلا کام همه را تلخ می کند .

علیرضا ذیحق ، این داستان ۵۲ صفحه ای را از زاویه ی دید اول شخص مفرد ( لیلا ) روایت می کند . یکی از کارکردهای راوی اول شخص مفرد ، برجسته نمودن تنهایی و انزوای شخصیت ( فرد ) است . علیرضا از این ظرفیت راوی “من” در داستان استفاده می کند . که در آن تنهایی و انزوای شخصیت اصلی قصه ، لیلا ، در تقابل با سایر شخصیت های قصه ، ظهور و برزو بیشتری بیابد . راستی قصد وی از این کار چیست ؟

توضیحات تکمیلی

نویسنده

علیرضا ذیحق

تعداد صفحات

56

حجم (مگ)

3.6

نوع فایل

تایپ شده

شناسنامۀ کتاب

دیدگاهی دارید؟