0

 

راز مادرم (صوتی)


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

راز مادرم

کتاب راز مادرم سرشار از ترس و دردهایی است که جنگ برای انسان‌ها به ارمغان می‌آورد و لحظه‌های زندگیشان را لبریز از ترس و نگرانی می‌کند. این کتاب هم ترسناک است و هم هیجان‌انگیز، هم غمناک است و هم مفرح، ولی درنهایت امیدبخش است. شجاعت فرانچسکا و زیرکی او برای پنهان کردن این افراد در خانه‌اش واقعاً تحسین‌برانگیز است و امید به انسانیت را در دل هر فردی بیدار می‌کند. بعد از شنیدن این کتاب از خودتان بپرسید آیا شما هم می توانید شجاعتی مانند فرانچسکا داشته باشید؟

این کتاب با الهام از داستان واقعی فرانسیسکا هالماجووا است که به همراه دخترش، جان ۱۵ یهودی را در لهستان، در زمان جنگ جهانی دوم، نجات داد.

با حمله‌ی آلمان به لهستان، در اول سپتامبر ۱۹۳۹، نام هیتلر در میان یهودی‌ها زمزمه می‌شود. ارتش لهستان با وجود مجهز بودن به سلاح، هیچ توانی درمقابل آلمان‌ها که با تانک آمده‌اند، ندارد. این است که لهستان به‌ راحتی، پس از یک ماه جنگ، مقابل آلمان شکست می‌خورد. هیتلر و استالین برای حمایت از هم، ‌پیمانی می‌بندند و لهستان را بین خود تقسیم می‌کنند. این وضعیت، برای همه پرتنش است. در میانه‌ی این کارزار، زنی به نام «فرانچسکا» برای نجات برخی از افراد تلاش می‌کند….
این کتاب پنج بخش دارد که چهار نفر آن را روایت می کنند؛ بخش اول از زبان هلنا، دختر فرانچسکاست. بخش‌های دوم، سوم و چهارم را به ترتیب این افراد روایت می‌کنند:
برونک، مردی که به همراه پسر، همسر و خواهر همسرش در انباری خانه فرانچسکا پناه گرفته‌اند.
میکولاژ، پسر هشت ساله‌ای که همراه با پدر پزشک و مادرش در زیرزمین خانه پنهان شده‌اند.
ویلهلم، سرباز آلمانی که در اتاق زیر شیروانی مخفی شده است.

* کشورهای اروپایی، با آن همه داعیه حقوق بشر، به سبب منافعشان از هرگونه اقدامی -حتی نسل‌کشی- فروگذار نمی‌کنند. این حرف‌ها برای خیلی وقت پیش نیست؛ همین چند دهه پیش است؛ یعنی جنگ جهانی اول و دوم.

* شنیدن این کتاب برای افراد زیر ۱۶ سال مناسب نیست.

* در ایران، این کتاب را انتشارات مهرگان خِرد، با ترجمه سمیه نصرالهی منتشر کرده است.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

جی ال ویتریک

گوینده

محمودرضا قدیریان , فرشته آلوسی
ترجمه / اقتباس شنیداری
نگار نیكنامی
تهیه‌کننده رادیویی
مهرنوش محتشمی
صدابردار
امیرحسین سلیمی

حجم (مگ)

45

مدت زمان (دقیقه)

145

دیدگاهی دارید؟