0

 

بئاتریس

توضیحات

بئاتریس

در کتاب بئاتریس و دو کتاب مشابه دیگر یعنی «برتاگارلن» (۱۹۰۰) و «خانم الیزه» (۱۹۲۵) شنیتسلر زنانی را معرفی می‌کند که تا حد زیادی شبیه به هم‌اند. این زن‌ها، قهرمان‌های این ۳ کتاب، همه از طبقات بالاتر از طبقه متوسط اتریشی هستند و با حوادثی مواجه می‌شوند که هرگز به خیالشان هم خطور نکرده است، اما بئاتریس با خواهران دیگرش در یک مورد تفاوت می‌یابد.

هرچند این هر سه قربانی اوضاع و موارد خاصی هستند اما «الیزه» و «برنا» به طیب‌خاطر تن به تباهی می‌دهند در حالی که مورد بئاتریس کاملا ممتاز و مشخص است. بئاتریس خواهی نخواهی، بی اینکه اراده‌اش کوچک‌ترین تاثیری داشته باشد حتی کاملا بر خلاف میل قبلیش، به سوی این تباهی کشانده می‌شود…

.

از مقدمه کتاب:
کتاب بئاتریس که اینک ترجمه آن به فارسی زبانان تقدیم می شود، از جمله کتابهای آرتور شنیتسلر (متولد سال ۱۸۶۲ در وین) است که از تاثیر فرویدیسم برکنار نمانده است. این کتاب در سال ۱۹۱۳ نوشته شده است.
در نظر داشته باشید که فروید کتاب خواب گذاری خود را در سال ۱۹۰۰ منتشر کرده است و روش تحلیل روحی را در انتقاد ادبی در سال ۱۹۰۷ بکار برده است.
در کتاب بئاتریس و دو کتاب مشابه دیگر یعنی “برتاگارلن” (۱۹۰۰) و “خانم الیزه” (۱۹۲۵) شنیتسلر زنان را معرفی می کند که تا حد زیادی شبیه به همند. این زنها، قهرمانهای این سه کتاب، همه از طبقات بالاتر از طبقه متوسط اتریشی هستند و با حوادثی مواجه می شوند که هرگز به خیالشان هم خطور نکرده است، اما بئاتریس با خواهران دیگرش در یک مورد تفاوت می یابد.
هر چند این هر سه، قربانی اوضاع و موارد خاصی هستند اما “الیزه” و برتا بطیب خاطر تن به تباهی می دهند در حالیکه مورد بئاتریس کاملا ممتاز و مشخص است. بئاتریس خواهی نخواهی، بی اینکه اراده اش کوچک ترین تاثیری داشته باشد حتی کاملا بر خلاف میل قبلیش، به سوی این تباهی کشانده می شود…

توضیحات تکمیلی

نویسنده

آرتور شنیتسلر

مترجم

سیمین دانشور

حجم (مگ)

1.4

نوع فایل

اسکن شده

تعداد صفحات

175

دیدگاهی دارید؟