0

 

برادر


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

دسته: برچسب: ,

توضیحات

برادر

کتاب برادر نوشته‌ی امیر نصرآزادانی داستانی است مجذوب کننده و روان که برای هر خواننده‌ای دلنشین است و کم ندارد پاراگراف‌هایی که به موضوعات مهم اجتماعی و روانشناسی و حتی فلسفی می‌پردازند.

داستان در یکی ا ز محله‌های مرکز شهر تهران و زمان معاصر شروع می‌شود. خواهری که بر بالین برادر بیمار و رنجورش شروع به تفکر می‌کند تا شاید از این طریق جواب‌هایی برای سوال‌های متعدد ذهن کنجکاوش بیابد. در این مسیر گاهی به گذشته سفر می‌کند و بسیاری از ناکامی ها و تجاربش را با خواننده به اشتراک می گذارد. در گذار از افکار این دختر سرگشته در کنج خانه ای ماتم زده، بسیاری از مسائل اجتماعی روز جوانان و جامعه ایرانی بازگو می‌شود و خواننده را به تفکر درباره اتفاقات و تغییرات پیرامونش وا می‌دارد.
نویسنده به بازگو کردن مسائل روز جامعه ایرانی و تناقضات ذهنی یک جوان کنجکاو در دایره ای محدود بسنده نمی‌کند و پا را از این حیطه فراتر می‌گذارد تا لایه های عمیق تری را علاوه بر ژانر اجتماعی و روانشناسی برای خواننده‌ی ریزبین در داستان بوجود بیاورد. به این ترتیب کتاب برای خوانندگانی که به مسائل فلسفی نیز علاقه‌مند هستند جذابیت زیادی پیدا می‌کند. البته این مسائل بسیار روان و کنایه آمیز مطرح می‌شوند و در هیچ کجای کتاب حتی سطری دیده نمی‌شود که خواننده را گیج یا از فضای داستان دور کند.
نویسنده از ابتدا تا به انتهای کتاب بسیار روان و شیوا داستان را نقل می‌کند و کشش و تعلیق را هنرمندانه به کار می‌بندد تا جایی که بسیار بعید است خواننده ای این کتاب را نیمه کاره بگذارد. به خصوص از نیمه‌های داستان به بعد یک اتفاق خاص و مبتکرانه روند داستان را دگرگون می‌کند و اتفاقاتی را رقم می زند که بدون شک هیچ خواننده‌ای توانایی پیش‌بینی آن را نخواهد داشت.
رمان برادر در حالیکه یک رمان کوتاه محسوب می شود اما به مسائل و موضوعات متنوعی در دل داستان می پردازد. موضوعاتی که هرکدام می توانند برای یک خواننده بسیارجذاب باشند. کتاب علاوه بر داستانی مجذوب کننده و روان که برای هر خواننده ای دلنشین است، پاراگراف هایی که به موضوعات مهم اجتماعی و روانشناسی و حتی فلسفی می پردازند کم ندارد و بسیار پر محتواست.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

امیر نصر

تعداد صفحات

113

حجم (مگ)

1

نوع فایل

تایپ شده

شناسنامۀ کتاب

دیدگاهی دارید؟