0

 

آشپزی در تهران


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

دسته: برچسب:

توضیحات

آشپزی در تهران

کتاب آشپزی که پیش رو دارید توسط  ماهنامه هنر آشپزی در ۳۵ صفحه گرد آوری شده است . در این کتاب با طرز تهیه انواع خورش و کتلت و  برخی از غذاهای محلی از جمله ماست جوش  و ماکارونی با ماست و سیر و … آشنا می شوید. شهر کتاب این کتاب را بصورت رایگان در اختیار علاقمندان در سایت قرار داده است . این کتاب به خانمهای علاقمند به آشپزی های مدرن توصیه می شود. در زیر طرز تهیه کوکوی ماهی شیر برگرفته از متن کتاب را برای شما قرار داده ایم.

بخشی از متن کتاب

-ماهی ها را تمیز می کنیم و به شکل چهار گوش های حبه های مستطیلی کوچک برش می دهیم.

-ماهی های تمیز شده را با سیر رنده شده , کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و آن را کنار می گذاریم.

-در کاسه ای تخم مرغ ها را می شکنیم. پیازچه ی خرد شده ,  نمک  , فلفل ,  آب سرد و آرد را با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم تا به شکل سس رقیقی در آید.

-ماهی های تمیز شده را در سسی که آماده کرده ایم می ریزیم.

-در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. از مایه ی آماده شده با قاشق در روغنریخته و پس از این که یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر آن را نیز سرخ می کنیم.

-می توان پس از سرخ شدن کوکوی ماهی آن را با سس تند سرو کرد.

این آموزش فقط یکی از سری آموز های کتاب بود . امید است پس از مطالعه کتاب بتوانید طرز تهیه بقیه غذاهای موجود در کتاب را به آسانی یاد بگیرید و از آشپزی خود ذت ببرید.

توضیحات تکمیلی

حجم (مگ)

1.7

تعداد صفحات

36

نوع فایل

اسکن شده

دیدگاهی دارید؟