0

 

بیماری به نام اِن (صوتی)


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

بیماری به نام اِن

رمان های استیون کینگ در ژانر وحشت می گنجد که با خیال پردازی در دنیای فانتزی ذهن نویسنده همراه است. داستان «بیماری به نام اِن» از کتاب سواری مرگ و دو داستان دیگر که به شیوه نامه نگاری نوشته شده است.

زنی به نام شیلا نامه ای به دکتر چارلی (روان پزشک) می نویسد و درباره مرگ برادرش «جانی» که از دوستان دوران نوجوانی دکتر چارلی بوده است، سخن می گوید…

ضمیمه این نامه یادداشت های دکتر جانی درباره بیمارش به نام «اِن» است. در یادداشت های جانی آمده است که اِن ۴۸ سال دارد و به بیماری وسواس فکری دچار است. او معتقد است علائم بیماری او به اعتقاد خودش سه دسته اند: ۱. شمردن ۲. لمس کردن ۳. قراردادن یا چیدن. او اعتقاد دارد که منشأ اصلی بیماری اش اتفاقی است که آگوست گذشته در مزرعه برایش رخ داده است. اِن در جلسه دوم روان‌کاوی می گوید اگر اتفاقی که در مزرعه افتاده است واقعی باشد و حاصل تخیل ذهن او نباشد، او حامل ویرسی است که می تواند آن را به دکتر جانی نیز منتقل کند.

اِن در مزرعه با پدیده عجیبی روبه‌رو می شود: هفت صخره میان علف ها می بیند و بعد متوجه می شود ۸ صخره است و صخره هشتم موجود بسیار بزرگی است که چشمانی صورتی و سر مسطحی دارد که چیزهایی پَرماند از دماغش بیرون زده، اما او یک نوزاد است. اِن از آن جا می گریزد، اما آن تصاویر رهایش نمی کند…

*در توضیح این کتاب آمده است: «در سواری مرگ، استیفن کینگ خواننده داستانش را به جاده‌ای می‌برد که کمتر در آن رانده شده… سواری مرگ داستان پسر دانشجویی است که شب هنگام سواری مجانی با مرد مرده‌ای می‌گیرد و در این سواری مجبور به انتخاب می‌شود، انتخابی بین مرگ و زندگی».

«استیون ادوین کینگ» که به اختصار با نام «استیون کینگ» میان مردم شناخته می شود، نویسنده رمان و داستان‌های کوتاه، در ۲۱ سپتامبر ۱۹۴۷ در ایالات پورتلند آمریکا به دنیا آمد.

استیون یکی از برترین نویسنده‌های قرن حاضر محسوب می‌شود. اغلب آثار کینگ در ژانر وحشت است و می‌توان گفت که استیون کینگ برترین نویسنده ژانر وحشت در حال حاضر به شمار می‌آید. کینگ در نوشته‌ها و مصاحبه‌های مختلف از نویسندگان بزرگی که وی را تحت تأثیر قرار داده‌اند، نام برده که می‌توان به برام استوکر، اچ پی لاوکرفت، رِی بردبری، ریچارد ماتسون و جان دی مکدونالد اشاره کرد. وی کار نویسندگی اش را با نوشتن داستان‌ها و رمان‌های کوتاه آغاز کرد و بعد از کسب شهرت، بیشتر برای روزنامه‌ها و مجله‌ها داستان‌های سریالی می نوشت که مشهورترین آنها سری قلعه تاریک است و پس از آن در سه دهه ۱۹۹۰، ۲۰۰۰ و ۲۰۱۰ بیشتر مشغول به نوشتن کتاب بوده است.

به جرأت می‌توان گفت که تقریباً همه کتاب‌های استیون کینگ حداقل یک جایزه ادبی را از آن خود کرده اند و یا نامزد دریافت جایزه شده‌اند. در مجموع وی بیش از ۶۰ عنوان جایزه ادبی کسب کرده است. از کتاب‌های وی که در ایران نیز ترجمه و چاپ شده‌اند می‌توان به آتش افروز، آهنگ آخر دنیا، ابلیس، اتاق شماره چهار کالبد شکافی، احیا، از نوشتن، امیدهای جاودان بهاری، انتخاب سوم، انتخاب سه در جادویی، بلیز، بی خوابی، بیوک مرموز، تابستان تباهی و تفنگدار اشاره کرد.

دیگر آثار استیون کینگ

توضیحات تکمیلی

نویسنده

استیون کینگ

عوامل

کارگردان
محمود احمدی
ترجمه / اقتباس شنیداری
محمدرضا گودرزی
سردبیر رادیویی
محسن حکیم معانی
صدابردار
فرزاد شریفی

گوینده

بهروز رضوی

حجم (مگ)

31

مدت زمان (دقیقه)

95

دیدگاهی دارید؟