0

 

انقلاب صنعتی چهارم


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

انقلاب صنعتی چهارم

کتاب حاضر، در اساس یک منبع جامع عمومی و محصول خرد مشترک جمعی جوامع حاضر در مجمع است. این کتاب در سه فصل تنظیم شده است. فصل اول بررسی اجمالی انقلاب صنعتی چهارم است. فصل دوم فناوری‌های اصلی دوران انتقالی است. در فصل سوم مؤلف تأثیرات انقلاب و پاره‌ای رویکردهای چالشی آن را تحلیل می‌نماید. مؤلف با ارائه پیشنهاد در مورد ایده‌های عملی و راه‌حل‌های مناسب برای شکل‌دهی و مهار احتمالی این دوران انتقال، مواردی را جمع‌بندی و پیشنهاد کرده است.

جهان تاکنون سه انقلاب صنعتی را در گذشته شاهد بوده است. نخستین انقلاب، در سال ۶۷۱۳ روی داد؛ زمانی که بشر توانست نیروی مکانیکی را رام سازد و به صورت نظام وار از جانوران دوری جوید.

توسعه ماشین بخار، نقشی اساسی در این انقلاب ایفاء نمود. دومین انقلاب، در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم، با ظهور اشکال نوینی از تولید محصولات صنعتی، خود را نشان داد.

سامانه های دیجیتالی، ارتباطات مدرن و توسعه رایانه های مدرن، طلیعه دار انقلاب صنعتی سوم بودند که برای ما محصولاتی مانند تلفنهای هوشمند و رسانه های اجتماعی را به ارمغان آورند. درخشش این انقلاب، توأمان با اوج یافتن فناوری اطلاعات بود.
انقلاب صنعتی چهارم را میتوان با گسترهای از فناوریهای نوین تعریف نمود. این انقلاب، جهان های فیزیکی، دیجیتالی و زیستی را به یکدیگر همجوش داده و بر همه رشته ها، اقتصاد و صنایع، اثر خود را فرود می آورد.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

کلوس شواب

مترجم

ایرج نبی پور

تعداد صفحات

286

حجم (مگ)

4.7

نوع فایل

تایپ شده

دیدگاهی دارید؟