0

 

مرده خواران لنینگراد


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

مرده خواران لنینگراد

کتاب مرده خوران لنین گراد، خاطرات آناتول دارف یکی از بازماندگان محاصره مخوف لنین گراد توسط نیروهای آلمان در خلال جنگ جهانی دوم و در فاصله سالهای ۱۹۴۰ تا ۱۹۴۳ میلادی می باشد.

لنین گراد شهر حماسه و مقاومت در زمستان سال های ۱۹۴۱ و ۱۹۴۲ میلادی شهر ظلمات بود چون هرگز نوری بر آن نتابید. هجوم ارتش آلمان به شهر های روسیه و محاصره همه جانبه لنین گراد بسان محاصره اقتصادی از سوی امپریالیسم جهانخوار آمریکا و هجوم وحشیانه حکومت بعثی عراق به شهر های این مرز و بوم، تاریخ مبارزات خلق های آزاد علیه استعمارگران جهان و قدرت های بزرگ را پی می گیرد، بی بندوباری و شکست های اقتصادی دنیای سرمایه داری برای تغذیه تراست ها و کارتل های صنعتی و نظامی، احتیاج به بند کشیدن ملت ها و استثمار نیروی کار کارگران و غارت معادن و مخازن سرزمین های تازه از بندرسته را دارد.

در کتاب “مرده خوران لنین گراد”، نویسنده با گذراندن نوک قلم خود از سد محاصرات آلمانیها و بیان خاطرات خود ما را با جزئیات وقایع و فجایعی که بر سر ساکنان این شهر در طول ۳۰ ماه محاصره رفت، به صورت مستند آشنا می کند.

این کتاب با نام دیگر “س‍ه‌ س‍ال‌ زن‍دگ‍ی‌ در م‍رگ‌ و ظل‍م‍ت”‌ نیز چاپ شده است.

کتاب مرده خواران لنینگراد خاطرات آناتول دارف یکی از بازماندگان محاصره مخوف لنین گراد توسط نیروهای آلمان در خلال جنگ جهانی دوم و در فاصله سالهای ۱۹۴۰ تا ۱۹۴۳ میلادی می باشد.

محاصره لنینگراد عملیات نظامی طولانی مدتی بود که توسط نیروهای آلمانی بر ضد شهر لنینگراد – شهری تاریخی که امروزه با نام سن پترزبورگ شناخته می‌شود- در جبهه شرقی جنگ جهانی دوم انجام گرفت. محاصره ۸ سپتامبر ۱۹۴۱، زمانی که آخرین جاده ورودی به شهر مسدود شد، آغاز گشت. گرچه نیروهای شوروی ۱۸ ژانویه ۱۹۴۳ موفق به بازکردن یک راه باریک برای ورود به شهر شدند، اما آزاد شدن شهر تا ۲۷ ژانویه ۱۹۴۴، یعنی بعد از ۸۷۲ روز، به درازا کشید. این محاصره یکی از طولانی‌ترین و ویرانگرترین محاصره‌ها در تاریخ بود.

در قسمتی از کتاب مرده خواران لنینگراد می خوانیم:
وقتی جیره نان به روزی هفتاد و پنج گرم رسید لنین گراد در تاریکی فرو رفت و سرمای مهیب زمستان ۱۹۴۱ شروع شد. قبل از اینکه سرمای هولناک شروع شود ساکنان شهر هرچه درخت در داخل و خارج شهر بود انداخته و به مصرف رسانیدند. به طوری که بعد از آغاز سرمای شدید زمستان سوخت برای گرم کردن خانه ها وجود نداشت.

در کتاب مرده خواران لنینگراد با روحیه مقاوم و حماسه آفرین انسانهای آشنا خواهیم شد که برای زنده ماندن و مبارزه کردن حاضر شدند از گوشت مردگان نزدیکان و فرزندان خود بخورند …

توضیحات تکمیلی

نویسنده

آناتول دارف

مترجم

ذبیح الله منصوری

تعداد صفحات

109

حجم (مگ)

1.8

نوع فایل

اسکن شده

دیدگاهی دارید؟