0

 

فرزند پوشالی


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

فرزند پوشالی

نویسنده کتاب فرزند پوشالی طاهر بن جلون شاعر و نویسنده مراکشی که به زبان فرانسه می نویسد و متولد اول دسامبر ۱۹۴۴ در شهر فاس  در مراکش است .او ابتدا در مدرسه قرآنی محله و سپس در مدرسه دو زبانه عربی-فرانسه که توسط یک فرانسوی اداره می شد شروع به آموختن کرد.با خانواده‌اش به شهر طنجه نقل مکان می کند و تا ۱۸ سالگی در همین شهر می ماند.سپس مشغول به تحصیل در رشته فلسفه در دانشگاه محمد پنجم رباط میشود جایی که اولین شعرش را با نام مردمان در زیر کفنی از سکوت جمع شده‌اند را می نویسد.

از سال ۱۹۷۲ مقالات مختلفی از او در مجله لوموند به چاپ میرسد.در سال ۱۹۷۵ موفق به دریافت دکترا روانشناسی اجتماعی میشود و کتاب سلول انفرادی را براساس تجربیاتش به عنوان روان درمانگر به نگارش در می آورد.در سال ۱۹۸۵ کتاب فرزند خاک را نوشت که برایش شهرت به همراه داشت و در سال ۱۹۸۷ با کتاب شب مقدس برنده جایزه گنکور شد که دنباله کتاب فرزند خاک بود.او به همراه همسر و فرزندانش ساکن شهر پاریس است و چندین کتاب آموزشی از جمله توضیح نژادپرستی به دخترم در سال ۱۹۹۷ از او به چاپ رسیده است.در اول فوربه ۲۰۰۸ موفق به دریافت نشان لژیون دونور شد که توسط نیکلاس سارکوزی رییس جمهور وقت فرانسه به او اهدا شد.او هم اکنون عضو فرهنگستان گنکور می باشد او جایگزین فرانسوا نوریسیه  شد که از سمت خود استعفا داده بود.

در یکی از محلات پرجمعیت شهری عربی، مردی که هفت دختر داشت و از نداشتن فرزند مذکر و وارث لایق شرمگین بود، تصمیم گرفت علیرغم همه مسائل و مشکلات احتمالی، کاری کند که فرزند آینده او پسر باشد. کودک نوزاد دختر است اما فقط مادر و قابله پیر دم مرگ از این راز آگاهند ولی برای دیگران نوزاد پسر است و به همین ترتیب نیز بزرگ می شود.
داستان از زبان نقالی که دفتر خاطرات احمد را در اختیار دارد، شرح داده می شود. این کتاب شرح زندگی مرد یا زنی است که وجودش بیانگر عصیان پدری علیه نابودی و مرگ است. رمان احمد برداشتی از یک زندگی واقعی است. شرح حالی مبهم، تکان دهنده و گیرا از مردی ساختگی. مردی که نهایتا در بحران، معنی و مفهوم آنچه از او پنهان نگاه داشته میشد، یعنی جنسیتش را کشف می کند.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

طاهر بن جلون

مترجم

نجمه موسوی

تعداد صفحات

162

حجم (مگ)

3.1

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

دیدگاهی دارید؟