0

 

ادویه درمانی

توضیحات

ادویه درمانی

ز متن کتاب:
ادویه را بخشی از یک گیاه معطر تعریف می کنند که می تواند تنه درخت (دارچین)، میوه (فلفل سیاه) و یا دانه (جوزهندی) باشد و به صورت درسته، خرد یا پودر شده برای عطر و رنگ بخشیدن به غذا مورد استفاده قرار می گیرد.
هر چند مقدار ادویه ای که در هر وعده با غذا مصرف می کنیم کم است، ولی ادویه جات تنوع طعم و رنگ فوق العاده ای به غذاها می دهند.
ادویه ها و گیاهان معطر علاوه بر اینکه مقدار کمی ویتامین، املاح و فیبر به غذا اضافه می کنند، حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که عوامل تخریب کننده سلول ها یعنی رادیکال های آزاد را خنثی کرده و سطح سلامتی را ارتقا می بخشند…

توضیحات تکمیلی

نوع فایل

اسکن شده

حجم (مگ)

3.5

تعداد صفحات

111

نویسنده

ندا کاووسی

دیدگاهی دارید؟