1

 

در انتظار بربرها

توضیحات

در انتظار بربرها

در انتظار بربرها (به انگلیسی: Waiting for the Barbarians) رمانی نوشتهٔ نویسندهٔ معروف آفریقای جنوبی، جان مکسول کوتزی است.

کوتزی برندهٔ جایزهٔ نوبل ۲۰۰۳ است. این اثر وی در سال ۱۹۸۰ به چاپ رسید و در مجموعهٔ «آثار بزرگ قرن بیستم» انتشارات پنگوئن جای گرفت. «در انتظار بربرها» برندهٔ ۲ جایزهٔ Geoffrey Faber Memorial و James Tait Black Memorial در قالب داستان خیالی شده‌است. آهنگساز مینی‌مالیستِ آمریکایی، فیلیپ گلس نیز در سال ۲۰۰۵ اُپرایی را به همین نام با اقتباس از این کتاب در ارفورتِ آلمان برگزار کرد.

کوتزی نامِ این رمان خود را از شعری به همین نام از کنستانتین کاوافی شاعری که اصلیت یونانی/مصری دارد انتخاب کرده‌است. ممکن است عنوان این کتاب اشاره ای به نمایش نامهٔ «در انتظار گودو» اثر سَمیوئل بکت، اندیشمند و نویسندهٔ شهیر ایرلندی باشد که کوتزی از زمان تحصیلات دانشگاهی اش شیفتهٔ سبک نگارشی او شده بود. در این کتاب همچنین الهام‌پذیری کوتزی از رُمان «صحرای تاتارها» (Il deserto dei Tartari) اثر دینو بوتزاتی نویسندهٔ شهیر ایتالیایی چه در عنوان و چه در طرح داستان مشهود است.

طرح داستان

داستان «در انتظار بربرها» در یک شهر کوچک مرزی تحت سلطهٔ سیاسی که به تعبیری «امپراتوری» است، اتفاق می‌افتد. دادرس شهر شخصیت اصلی و راوی اول داستان به شمار می آید.

“در انتظار بربرها” حکایت یک قاضی بخش است که در شهری در خطه مرزی، در یکی از کشورهای افریقایی، مشغول به کار است. او به رغم ماموریتی که از جانب امپراتوری به وی محول شده بیشتر اوقات خود را با دختران و زنان می‌گذراند و کمتر به ماموریتش می‌اندیشد.
اما هنگامی که گروهی مامور بازرسی از مرکز به آن شهر اعزام می‌شود، تازه درمی‌یابد که امپراتوری در صدد ریشه کردن اهالی بومی و صاحبان اصلی آن سرزمین است که آنان را “بربر” می‌نامند. قاضی از آن پس می‌کوشد یکی از دختران را که به قبیله‌ای تعلق دارد به خانواده‌اش برساند. در این هنگام، او با ماموران حکومتی در می‌افتد که نتیجه‌ای جز زندانی شدن و برچسب “دشمن مملکت” نمی‌بیند.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

جان مکسول کوتسی

مترجم

محمدرضا رضائی هنجی

حجم (مگ)

3.8

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

مؤلف: کوتسی
ناشر: شرکت نشر البرز
مترجم: محمدرضا رضایی‌هنجنی
ویراستار: اصغر اندرودی
زبان: فارسی
رده‌بندی دیویی: 823.914
سال چاپ: 1383
نوبت چاپ: 1
تیراژ: 1500 نسخه
تعداد صفحات: 264
قطع و نوع جلد: رقعی (شومیز)
شابک 10 رقمی: 9644423992
شابک 13 رقمی: 9789644423994

تعداد صفحات

265

دیدگاهی دارید؟