اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

سینما در انقلاب

امتیاز 3.6 ستاره با 14 رای

somdn_product_page

توضیحات

سینما در انقلاب: دوران قهرمانی سینمای شوروی

در این اثر مقالات منتقدان و سینماگرانی همچون «سرگی یوتکویچ»، ‌«سرگی میخائیلوویچ آیزنشتاین»،‌ «گریگوری واسیلویچ الکساندروف»، ‌«لف ولادیمیروویچ کولشوف»، ‌«ژیگا ورتوف»، ‌«گریگوری میخائیلوویچ کوزینتسف»،‌ «سرگی آپولیناریویچ گراسیموف»،‌ «وسولود پودوفکین»، ‌«آناتولی دیمیترویچ گولوف‌نیا»، ‌«الکساندر پترویچ گابریلوویچ» و «میخائیل ایلیچ روم» درباره‌ی سینما در زمان شکل‌گیری اتحاد جماهیر شوروی و پس از آن ارائه شده است.

در توضیح پشت جلد آمده است:

۴«یکی از دست‌اندرکاران این مجموعه می‌نویسد: “روزهای حیرت‌انگیز و فوق‌العاده‌ای بودند-اولین اجراهای یک هنر انقلابی” شاید هرگز چنان چشم‌انداز نامحدودی که در دهه‌ی ۲۰ مقابل هنرمندان جوان شوروی گشوده شد، نه وجود داشته باشد و نه دقیقا به همان شکل به‌وجود بیاید. شاید برای اولین بار توسط این مجموعه مقالات و بازنویسی تجارب و حوادث، دوره‌ی مورد نظر به زندگی باز گشته و چشم‌انداز روشنی از آن به دست آید.

خاطره‌ها، نویسندگان آن‌ها را به دوران جوانی باز می‌گرداند – تمامی اسامی بزرگ، از آیزنشتاین، یوتکویچ، الکساندروف و ژیگاورتوف گرفته تا کولشوف، پودوکین و کوزینتسف.

خاطرات آنان شادمانه، داستان‌گونه و واقعا خواندنی است؛ و در عین حال به شیوه‌ی خاص خودشان بر این دوره‌ی کلیدی تاریخ سینمای شوروی پرتو می‌افکنند.»

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf سینما در انقلاب نوشته لودا و جین اشتایتزر و مارسل مارتین ترجمه فرزانه راجی

توضیحات تکمیلی

نویسنده

لودا و جین اشتایتزر و مارسل مارتین

مترجم

فرزانه راجی

تعداد صفحات

281

حجم (مگ)

5.8

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “سینما در انقلاب”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *