اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

ارتباطات در جهان معاصر

امتیاز 3.1 ستاره با 9 رای

somdn_product_page

توضیحات

ارتباطات در جهان معاصر: تحول اندیشه ها، نهادها و عملکردهای ارتباطی

دکتر کاظم معتمدنژاد در مقدمه خود بر این کتاب دلیل اصلی انتشار این مجموعه را نوشتارهایی که در طول سال‌های ۶۷ تا ۷۷ به مناسبت انتشار کتاب‌های گوناگون نویسندگان و پژوهشگران حوزه ارتباطات در یک کتاب مستقل عنوان کرد و درباره ویژگی این نوشتارها توضیح داده است:
«نوشتارهای ده‌گانه منتشر شده در این کتاب، با توجه به تعدد وتنوع آن‌ها به گونه‌ای معرف تحول اندیشه‌ها، نهادها و عملکردهای وسایل فناوریهای ارتباطی در سطوح ملی، منطقه‌ای و جهانی دردهه‌های اخیر به شمار می‌رود». در سرآغاز این نوشتار، مقدمه‌ای مفصل با عنوان «مبانی سیاسی و اقتصادی نظام جهانی ارتباطات» ارایه شده که تحولات ارتباطات را در پنج قرن اخیر به صورت مفصل بررسی کرده است.
بخش اول با عنوان «سیری در تحول مطالعات ارتباطی» و بخش دوم با عنوان جهان سوم در راه استقرار نظم نوین جهانی اطلاعات و ارتباطات‌ آمده است.در بخش سوم خواننده با مقاله‌ای با عنوان «هربرت شیلر، پیشگام مطالعات انتقادی ارتباطات آمریکا» آشنا می‌شود و در فصل چهارم مقاله«مقام مقاله نویسی در روزنامه‌نگاری معاصر را می‌خواند.

بخش پنجم کتاب به توسعه نیافتگی مطبوعاتی در عصر تمدن اطلاعاتی اختصاص دارد و در بخش ششم هم مقاله جایگاه ارتباطات سنتی در مطالعات ارتباطی آمده است.ویژگی‌های تحول مطبوعات ا فغانستان و مطالعات ارتباطی با دیدگاه جغرافیایی بخش‌های هفتم و هشتم این کتاب را شکل می‌دهند.در نهایت در دو بخش آخر (نهم و دهم) خواننده با مقالات «جهانی سازی جامعه اطلاعاتی» و «تحول تکنولوژی‌های ارتباطی و نظام جهانی سرمایه‌داری» آشنا می‌شود.
ویژگی مهم این مقالات این است که هر کدامشان درباره موضوع کتابی است که شاگردان استاد و یا دوستانشان نوشته‌اند و از این منظر مدخل و منظر مناسبی است برای فهم دقیق‌تر مباحث همان کتاب.

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf ارتباطات در جهان معاصر نوشته کاظم معتمدنژاد

توضیحات تکمیلی

نویسنده

کاظم معتمدنژاد

تعداد صفحات

351

حجم (مگ)

5.4

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

شماره کتابشناسی ملی 1749911
سرشناسه معتمدنژاد، کاظم‌، – .
عنوان و نام پدیدآور ارتباطات در جهان معاصر تحول اندیشه‌ها، نهادها و عملکرد‌های ارتباطی/ کاظم معتمد‌نژاد.
مشخصات نشر تهران: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، موسسه نشر شهر، 1388.
مشخصات ظاهری 345 ص.
وضعیت فهرست نویسی فاپا
یادداشت چاپ دوم : 1391 .
یادداشت کتابنامه: ص. 345.
موضوع ارتباط
موضوع جامعه اطلاعاتی
شناسه افزوده موسسه نشر شهر
رده بندی کنگره HM1206/م6الف4 1388
رده بندی دیویی 302/2

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “ارتباطات در جهان معاصر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *