0

 

تغذیه براساس مراحل رشد فیزیولوژیکی


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

رشد و نمو، مجموع رویدادهایی است که به تکامل تدریجی بدن یک ارگانیسم منجر می‌شود. دراین باره، رشد گیاه همچون مجموعه‌ای از رویدادهای قابل شناسایی و نتیجه‌گیری کیفی (جوانه زنی، گل‌دهی و مانند آنها) یا کمی (تعداد برگ، تعداد گل و مانند آن) است. به طور معمول، زمانی که یک مرحله نمویی در گیاه مطالعه می‌شود، بخشی کاملاً مشخص شده بین مرحله رویشی و زایشی قرار دارد.

مراحل نمویی ازطریق آزمایش‌های متمایزکننده تشخیص‌پذیر هستند. با این‌حال، عبور از مراحل نمویی متوالی اغلب به وضوح تشخیص‌پذیر نیست.

فهرست مطالب تغذیه براساس مراحل رشد فیزیولوژیکی :

  • مقدمه
  • مراحل رشد فیزیولوژیکی گیاه: جوانه زدن
  • سبز شدن و رشد گیاهچه
  • مرحله رشد رویشی
  • تغذیه با ماکروالمنت‌ها
  • تغذیه با میکروالمنت‌ها
  • منگنز، مس، روی و بور
  • تغذیه در مراحل فیزیولوژیکی زایشی
  • خلاصه و مقدمه
  • عناصر غذایی
  • قابلیت تحرک عناصر غذایی در داخل گیاه
  • علایم کمبود عناصر غذایی
  • چکیده‌ای از ویژگی‌های کودهای شیمیایی
  • علایم کمبود برخی از عناصر کم‌مصرف
  • خلاصه و مقدمه
  • کمبود آب
  • تأثیر CO2

توضیحات تکمیلی

نویسنده

سیدفاضل فاضلی کاخکی

تعداد صفحات

52

حجم (مگ)

7.4

نوع فایل

تایپ شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهی دارید؟