توضیحات
مطالبی که باید در مورد این کتاب بدانید
سه روز وقت بود که مردم ایران نظرشان را در مورد قانون اساسی اعلام کنند. فرصت خیلی کم بود. من یک مقاله را در ۴ آذر ۵۸ نوشتم .
بعد که قانون اساسی تصویب شد تصمیم گرفتم مقالات دیگر را به آن اضافه کنم و اضافه شد دنبال چاپ آن رفتم و این کتاب با انواع جلوگیریها و موانع و حوادث و بگیر و ببند دولتی روبرو گردید. از ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۹ روز بروز حوادث ایران بدتر شده است و حال که در آلمان هستم بدون هیچ دردسری آنرا چاپ میکنم.
دولت جمهوری اسلامی همینکه نظر و رأی مردم را به قانون اساسی گرفت بلافاصله کانون نویسندگان و کتاب جمعه و سایر روزنامه ها و چاپخانه ها و کتابفروشی ها مورد حمله و پورش جمهوری اسلامی قرار گرفتند.
وقتی قانون اساسی توسط قریب با تفاق روحانیون نوشته شد، حدود سه یا . چهار روز افراد و بعضی کانونها و سازمانها فرصتی بدست آوردند که هر چه زودتر قانون اساسی را مطالعه کنند و در آن وقت دو سه روزه اگر نقد اصولی در باره قانون اساسی دارند بعمل آورند کانون نویسندگان ایران بمدت سه روز قانون اساسی را بانتقاد گذاشت و از همه کنانسی که خود را صاحب نظر میدانند خواست که در این سه روز نقطه نظرشان را بگویند. من با همه ی جدیت و مطاله ای که در باره قانون اساسی داشتم مطلبی در باره آن نوشتم و در یکی از سه شب کانون نویسندگان خواندم.
دو نفر از افرادی که نمیدانستم عضو کانون نویسندگان هستند یا نه از من خواستند که نوشته را در اختیارشان بگذارم تا با دقت و حوصله نوشته مرا بخوانند. این کار را انجام دادم در حالیکه این دو نفر را نمیشناختم و اسمشان را نمیدانستم.
حدود یک هفته بعد جلو دانشگاه تهران مطلبی که نوشته ام
🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf جمهوری اسلامی و مصادرۀ سرمایههای خصوصی نوشته علیاکبر اکبری


دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.