اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

سه نمایشنامه

امتیاز 3.6 ستاره با 8 رای



.

somdn_product_page

توضیحات

سه نمایشنامه: اودیپوس شاه، اودیپوس در کولونوس، آنتی گون

سه نمایشنامه – اودی‍پ‍وس ش‍اه ، اودی‍پ‍وس درک‍ول‍ون‍وس ، آن‍ت‍ی گ‍ون توسط سوفوکل به نگارش درآمده است. حدود پانصد سال قبل از میلاد مسیح این تریلوژی به در یونان باستان روی صحنه رفته است.
داستان ازین قرار است که هنگامی که پسری متولد شد ، پاهای نوزاد با هم پرچ شد و او را در کوه سیتارون کشتند. اما چوپانی نوزاد را پیدا کرد و او را نگهداری کرد و او را به چوپان دیگری تحویل داد که او را نزد ارباب خود ، پادشاه قرنتس برد. پلیبوس بدون فرزند بودن پسری را به فرزندی پذیرفت که با اعتقاد به اینکه او واقعا پسر پادشاه است بزرگ شد.

پس از شک در پدر و مادر خود ، او از خدای دلفی پرسید و کلمه ای را که قبل از آن به لایوس اعلام شده بود ، شنید. بنابراین او از آنچه که خانه پدرش می دانست فرار کرد و در پرواز با پدرش لایوس روبرو شد و ناخواسته او را کشت. پس از ورود به تبس ، معمای ابوالهول را پاسخ داد و اهالی قدرشناس آن شهر، نجات دهنده خود را پادشاه کردند.

بنابراین او در اتاق لایوس سلطنت کرد ، و از ملکه بیوه حمایت کرد. فرزندانی برای آنها به دنیا آمدند و تب در دوران حکومت او رونق گرفت ، اما دوباره طاعونی شدید بر شهر نازل شد. مجددا با این سخنور مشورت شد و آنها را وادار کرد که خود را از گناهکاری خون پاک کنند. ادیپ جرمی را که از آن بی اطلاع است نکوهش می کند و متعهد می شود که جنایتکار را ردیابی کند. صحنه پایانی نشان می دهد که جوکاستا به دست خود کشته شده و ادیپ نیز به دست خود کور شده و برای مرگ یا تبعید دعا می کند.

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf سه نمایشنامه نوشته سوفوکلس ترجمه محمد سعیدی

توضیحات تکمیلی

نویسنده

سوفوکلس

مترجم

محمد سعیدی

تعداد صفحات

221

حجم (مگ)

22.6

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

شماره کتابشناسی ملی م‌83-25668
سرشناسه سوفوکلس‌، – ق.م.
Sophocles
عنوان و نام پدیدآور سه نمایشنامه‌: اودیپوس شاه‌، اودیپوس درکولونوس‌، آنتی‌گون‌/ سوفوکل‌؛ مترجم محمد سعیدی‌.
مشخصات نشر تهران‌: شرکت انتشارات علمی و فرهنگی‌، 1386.
مشخصات ظاهری 170 ص.
وضعیت فهرست نویسی فاپا(چاپ چهارم)
یادداشت چاپ سوم‌(فیپا).
یادداشت چاپ چهارم.
یادداشت چاپ ششم: 1393(فیپا).
عنوان دیگر اودیپوس شاه‌.
عنوان دیگر اودیپوس درکولونوس‌.
عنوان دیگر آنتی‌گون.
موضوع نمایشنامه یونانی– 496 – 406 ق. م.
موضوع اساطیر یونان و روم — نمایشنامه
شناسه افزوده سعیدی‌، محمد، – .، مترجم
شناسه افزوده شرکت انتشارات علمی و فرهنگی
رده بندی کنگره PA4415/ف‌2 1383

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “سه نمایشنامه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *