اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

شاهنامه فردوسی ( پیشگفتار بر ویرایش )

امتیاز 3.7 ستاره با 15 رای

somdn_product_page

توضیحات

شاهنامه فردوسی ( پیشگفتار بر ویرایش )

شاهنامه فردوسى، ویرایش «فریدون جنیدى»، مجموعه‌اى در۶ دفتر است که یک دفتر آن، پیشگفتار بر ویرایش شاهنامه فردوسى(در ۴۷۸ صفحه در قطع رحلی) و ۵ دفتر دیگر(در قطع رحلی)، متن شاهنامه ویراسته فریدون جنیدی است که با بهره‌گیری از ۲۷ سنجه (معیار) به ویرایش شاهنامه پرداخته اند.
ویراستار ابیاتی که به نظرش الحاقی بوده، از متن شاهنامه حذف نکرده و تنها ابیات الحاقی با قلم ریز و ایرانیک از ابیات اصیل جدا شده اند. در پانویس هر صفحه از این ۵ دفتر، دلایل ویراستار بر افزودگی(الحاقی بودن) هر بیت، نوشته شده و توضیح درباره ابیات اصیلی که پیراسته و آراسته شده‌اند و یا نیاز به گزارش بیشتر (برای خواننده) دارد، در زیر‌نویس صفحه مربوط به آن ابیات ثبت شده است.

روش ویراستار، روشی نو و به تعبیری «ویرایشی ایرانی» است که از دیدگاه علم تصحیح متون، می‌توان آن را «تصحیح التقاطی» دانست. ویراستار با روش‌های ذوقی (استحسانی)، محتوایی، انتقادی و قیاسی هم به کلّی بیگانه نبوده و در برخی موارد (افزون بر سنجه‌های ویژه‌شان برای ویرایش شاهنامه) با بهره‌گیری از سنجه‌های روش‌های مذکور به ویرایش شاهنامه پرداخته است.

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf شاهنامه فردوسی ( پیشگفتار بر ویرایش ) نوشته فردوسی ترجمه به تصحیح: فریدون جنیدی

توضیحات تکمیلی

نویسنده

فردوسی

مترجم

به تصحیح: فریدون جنیدی

تعداد صفحات

479

حجم (مگ)

9.7

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “شاهنامه فردوسی ( پیشگفتار بر ویرایش )”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *