اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

شاه بابونی به نام سیریل (صوتی)

امتیاز 3.5 ستاره با 12 رای

somdn_product_page

توضیحات

فرانچسکا گرکو در کتاب صوتی شاه بابونی به نام سیریل شما را با عضو تازه‌وارد باغ‌وحش آشنا می‌کند که چون از نظر ظاهری با بقیه متفاوت است، هیچکس دوستش ندارد. نویسنده در این کتاب به ما یادآوری می‌کند که تفاوت‌های ظاهری باعث بهتر بودن یا بدتر بودن کسی نیست.

سیریل نام شاه‌ بابونی است که از طرف پادشاه کشور گابن، در قاره آفریقا، به باغ‌وحش هدیه داده می‌شود. اون بدنی با خزهای رنگارنگ داشت. یعنی برعکس همۀ میمون‌ها که یا قهوه‌ای هستند یا مشکی. همین تفاوت باعث شده بود که باقی حیوانات باغ‌وحش او را مسخره کنند. در ادامۀ داستان کتاب صوتی شاه بابونی به نام سیریل حیوانات دیگر یاد می‌گیرند که به تفاوت‌ها احترام بگذارند و آن‌ها را زیبا ببینند.

در این کتاب فرانچسکا گرِکو با زبانی ساده و شیرین اصل احترام به تنوع نژادی را به کودکان می‌آموزد و به آن‌ها یادآوری می‌کند که نژادپرستی و خودبرتربینی کاری نکوهیده و آسیب‌زاست.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

فرانچسکا گرکو
مترجم: فاطمه خانلری

گوینده

مبینا چیت سازان، محمد طالشیان

حجم (مگ)

16

مدت زمان (دقیقه)

12

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “شاه بابونی به نام سیریل (صوتی)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *