توضیحات
سید عضدالدین یزدی از بزرگان زمان خود بود و در اواخر عهد سلطان ابوسعید بهادرخان چندی سمت شحنگی فارس را داشت. سخنرانی زبردست بود و در شعر «عضد» تخلص میکرد. این هنر در حقیقت میراث معنوی گرانبهایی است که از او به فرزندش سیدجلال رسیده است.
سیدجلال الدین که به مناسبت انتساب به نام پدر خود به «جلال عضد» معروف شده و متخلص به «جلال» بود، از شاعران شیرینگفتار قرن هشتم هجری است. تاریخ تولد او معلوم نیست، اما درگذشت او را بین سالهای ۷۵۴ و ۷۵۸ حدس زدهاند.
جلال اشعارش همه شیرین و روان و شیواست. در قصیده به شیوه قصیدهسرایان قرن هفتم و در غزل به شیوه سعدی استادی و زبردستی نشان داده است. اشعار او افزون بر سلاست و انسجام لفظی و معنوی، از اندیشههای عرفانی نیز چاشنی گرفته است. در مجموع دیوان او دربرگیرنده اشعار دلنشینی است.
🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf دیوان جلال الدین عضد یزدی نوشته جلال الدین عضد یزدی ترجمه به کوشش:احمد کرمی


دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.