توضیحات
ایران از نظر سطح زیر کشت گردو در دنیا در رتبه سوم قرار دارد اما کمتر از نیم درصد صادرات کشور به گردو اختصاص دارد که یکی از دلایل اصلی این مسئله، پایین بودن کیفیت مغز گردو است.
یکی از مهمترین عواملی که سبب خسارت به این محصول در استانهای گردوخیز کشور از جمله کهگیلویه و بویر احمد، همدان و کرمانشاه میشود، پوسیدگی و سیاهشدگی مغز گردو است. در این نشریه سعی شده که عوامل میکروبی ایجادکننده پوسیدگیهای مغز گردو و همچنین عوامل غیر میکروبی دخیل در سیاهشدگی مغز گردو و راهکارهای کنترل آنها ارایه شود.
فهرست مطالب علل پوسیدگی و فساد مغز گردو :
- مقدمه
- عوامل پوسیدگی مغز گردو
- بیماری سوختگی باکتریایی یا بلایت گردو
- کرم گردو
- عوامل سیاه شدگی مغز گردو
- تنوع ژنتیکی باغها و وجود ژنوتیپهای زودس
- تأثیر دما
- آبیاری
- شرایط خاک، تغذیه و کوددهی
- تأخیر در جداسازی پوست سبز میوه
- خلاصه مطالب
- خودآزمایی
دیدگاهی دارید؟