اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

گنجینه مقالات (مقالات ادبی، تاریخی، اجتماعی) – جلد دوم

امتیاز 2.9 ستاره با 8 رای



.

somdn_product_page

توضیحات

نویسنده این گنجینه مقالات در سالهای پایانی زندگانی اوراق و نوشته هایی را که در مدت قریب به هفتاد سال گردآورده بود از صندوقهای بازمانده به در می آورد و با نگاهی به آنها نمی دانست به دست آتش می سپرد و گاهی برای فرزندان و خویشان این بیت کلیم را می خواند:
یک روز صرف بستن دل شد به این و آن
روز دگر به کندن دل، زین و آن گذشت
نامه های زیادی که از دوستان و آشنایان و خوانندگان نوشته های خود داشت و همچنین توده ای از روزنامه ها و مجله هایی که حاوی مقاله هایی از او بود و یا حاوی نوشته هایی درباره آثارش از نوع اوراقی بود که دسته دسته از میان می برد.

ضمن این کار، گزیده ای از مقاله هایی را که مناسب ماندن و قابل خواندن برای آیندگان می دانست و در آنها اظهار رایی شده و دارای تزی بود جدا می ساخت و با بازخوانی آنها و برداشتن مطالبی از آنها که کهنگی یافته است مجموعه ای گزین کرد و به ماشین نویسی سپرد و تقریبا آن را آماده چاپ شدن ساخته بود که چنگ مرگ او را ربود و مجالی پیش نیامد که خود آنطور که تمایل داشت کتاب را به چاپ برساند.

نویسنده پیش بینی کرده بود که کتاب مقالات و نامه ها در سه جلد انتشار پیدا کند: ۱٫ مقالات سیاسی یا سیاست نامه جدید ۲٫ مقالات ادبی تاریخی و اجتماعی۳٫ نامه ها (نمونه ها و درددلها)

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf گنجینه مقالات (مقالات ادبی، تاریخی، اجتماعی) – جلد دوم نوشته محمود افشار

توضیحات تکمیلی

نویسنده

محمود افشار

تعداد صفحات

445

حجم (مگ)

18

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

مکان چاپ: تهران ناشر: مجموعه انتشارات ادبی و تاریخی موقوفات دکتر محمود افشار یزدی تاریخ چاپ: ۱۳۷۰ هجری شمسی زبان: فارسی

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “گنجینه مقالات (مقالات ادبی، تاریخی، اجتماعی) – جلد دوم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *