اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

اعترافات: جلد دوم – چگونه اسلام را نابود کنیم؟

امتیاز 3.4 ستاره با 9 رای

somdn_product_page

توضیحات

این کتاب تاریخی ـ اعتقادی که در حقیقت بیانگر قدر نشناسی غربی ها در قبال خدمات مسلمانان به آنان است؛ دائره المعارف مختصری است از اسناد اسلام ستیزی غرب از آغاز حضور مسلمانان در اروپا تا زمان معاصر.
توضیحات:
۱ ـ این کتاب که ماحصل بیش از ۳۰ سال تبلیغ و تحقیق و تجربه های مؤلف است؛ در حال حاضر به هنگام پاسخ به شبهاتِ وارده به دین اسلام، برای نسل جوان و دانشجویان، به عنوان مرجع شناخته شده است.
۲ـ این کتاب حاوی اطلاعات ارزشمندی است که هر مبلّغ دینی پیش از اعزام به تبلیغ در عصر کنونی بایست به طور کامل از آنها مطّلع باشد.
۳ـ کتابی که زحمت تحقیق و تفحص در منابع بی شمار را برای شما به حداقل می رساند و سرنخهای فراوانی را برای اهل علم و تحقیق فراهم آورده است.
۴ـ کتابی مهم در موضوع آسیب شناسی دین اسلام و شناخت نقاط ضعف و قوت مسلمانان و ارائۀ راه حل های مفید برای مقابله با توطئه های برنامه ریزی شدۀ دشمنان اسلام.
۵ـ کتابی جامع در زمینۀ چگونگی شکل گیری فرقه های: وهابیه، شیخیه، بابیه و بهائیه، و شیوه های عضوگیری و تداوم این فرقه ها و مباحث مهم دیگری در این رابطه.

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf اعترافات: جلد دوم – چگونه اسلام را نابود کنیم؟ نوشته عطایی اصفهانی

توضیحات تکمیلی

نویسنده

عطایی اصفهانی

تعداد صفحات

641

حجم (مگ)

8

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “اعترافات: جلد دوم – چگونه اسلام را نابود کنیم؟”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *