اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

تئوری انقلاب نزد مارکس جوان

امتیاز 3.6 ستاره با 9 رای



.

somdn_product_page

توضیحات

این کتاب یک تحلیل مارکسیستی است از سیر تکامل اندیشه مارکس جوان. یک بررسی پویا و زنده از مسیر سیاسی – فلسفی مارکس از نئوهگلیزم چپ تا پراکسیس است. نویسنده پژوهشی دیالکتیکی از پیدایش شکل گیری و تکامل اندیشه مارکس ارائه میدهد.

لووی این مهم، یعنی بررسی سیر تکامل یک اندیشه ارگانیک نزد مارکس را بر زمینه بافت اجتماعی – اقتصادی اروپا آن سالها و به خصوص با مشاهده تحولات جنبش کارگری در فرانسه و المان ارائه می دهد.
نویسنده به خوبی روابط پیچیده بین تکامل فلسفی و رادیکالیزه شدن سیاسب مارکس جوان، که ماحصل برخورد زنده و آموزنده او با قیام بافندگان سیلزی در سال ۱۸۴۴ است، را توضیح میدهد.

از نظر نویسنده دستآوردهای این تجربه در فلسفه پراکسیس در تزهایی درباره فویرباخ (۱۸۴۵) و نیز در بنیان روش شناسی نظریه خودرهایی پرولتاریا تبلور می یابند. میشل لووی سپس به تحلیل مقولات سازمان یابی که از این نظریه منتج می شوند، می پردازد: مفاهیمی درباره حزب کمونیست و رابطه اش با طبقه کارگر مطروح در مانیفست حزب کمونیست و در دیگر نوشته های مارکس در طی سالهای ۱۸۴۸-۱۸۴۷. تمایز چشمگیر این کتاب با کتابهای مشابه در رابطه با بررسی اندیشه مارکس از دو جنبه است.

از یک سو بر سر درونمایه اصلی کتاب یعنی خودرهایی پرولتاریا و انقلاب کمونیستی و از سوی دیگر در مورد روش برخورد به موضوع یعنی دریافت اندیشه انقلابی مارکس جوان در ارتباط دیالکتیکی با رادیکال ترین جریان های سیاسی درون جنبش کارگری دوران خودش، یعنی جناح چپ چارتیسم، جامعه کارگران کمونیست پاریس، جامعه عدالت خواهان و غیره است.

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf تئوری انقلاب نزد مارکس جوان نوشته میشل لووی ترجمه سارا سالمی هوشنگ سپهر

توضیحات تکمیلی

نویسنده

میشل لووی

مترجم

سارا سالمی هوشنگ سپهر

تعداد صفحات

338

حجم (مگ)

3.4

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “تئوری انقلاب نزد مارکس جوان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *