اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

خرقه (نسخه خطی)

امتیاز 3.3 ستاره با 28 رای


somdn_product_page

توضیحات

خرقه (از: مرتضی قلی خان بن حسن خان شاملو (قرن ۱۱ق.))

شماره بازیابی: ۶۶۵۳/۲
شماره مدرک کتابخانه مجلس: ‏‫۱۰-۷۱۴۶
زبان اثر: Per
عنوان و نام پدیدآور: خرقه [ نسخه خطی]/ از: مرتضی قلی خان بن حسن خان شاملو (قرن ۱۱ق.)
محل کتابت: محل کتابت: مدرسه ملا رضا همدانی در دارالسلطنه تبریز (گ ۱۰۸)
تاریخ کتابت: ، تاریخ کتابت: صفر ۱۲۴۲ق.
نام خاص و کمیت اثر: ۱۳ر – ۴۴پ
قطع: ؛ ‏‫۱۳*۲۰/۵ سم. ۱۲۵گ. سطرها مختلف.
یادداشتهای مربوط به مشخصات ظاهری اثر: نوع خط:نستعلیق.
تزئینات متن:عناوین به شنگرف.
تزئینات جلد:تیماج مشکی بدون مقوا ضربی ترنج و سر ترنج‌دار.
۱بین رساله سوم و چهارم یادداشتی در محرم‌نامه و بانک حروس و احکام مریض و چند نسخه پزشکی و علاج انواع داروها به نقل از لقمان و یادداشت‌های نجومی پراکنده و اختیارات ایام به نقل از امام علی (ع) دیده می‌شود.
۱بین رساله چهارم و پنجم صورت چند انشاء از شاه طهماسب به خواجه امیربیگ و رقعه ملا لطفعلی گیلانی به هند و نامه میرزا یحیی به میرزا محمدطاهر و چندین رقعه دیگر بدون عنوان.
۱در برگ‌های‌ پایانی صورت وصیت پیامبر به امیر مومنان علی (ع) و فال‌نامه‌ای منظوم و فایده‌ای از شیخ بهایی و دوازده امام میرزا قواما و استخاره منظوم از قرآن و مطالبی به نقل از «خلاصه التجارت» در پزشکی و طلسمات و ادعیه دیده می‌شود.
نک: منزوی، ۱/ ۵۴۹؛ ذریعه، ۷/ ۱۴۹؛ مشار فارسی، ۲/ ۱۸۷۶؛ مرعشی، ۱۱/ ۲۶۶؛ فهرستواره، ۵/ ۳۴۲۵-۳۴۲۷؛ مجلس، ۱۱/ ۱۱۵۹ طباطبایی؛ ملک، ۲/ ۵۳٫
یادداشتهای مربوط به نسخه موجود: ۱چند یادداشت پزشکی پراکنده روی برگ اول و بین رساله دوم و سوم فوایدی به نقل از ارسطو و منافع و مضرات برخی از حیوانات و میرزا محمدطاهر وزیر آذربایجان به نقل از میرزا محمد صالح بیگ و محمدبن زکریای رازی و محمدرضا بیگ به نقل از میرزا هادی در تبریز و لقمان و حکیم مومن و عمادالدین محمود و خواجه رشید وزیر و روایتی به نقل از امام صادق (ع) در نظر کردن به اشیاء در ماه‌های مختلف سال و بابی در معرفت حیات و ممات و خاصیت قطب الاقطاب و رجال الغیب و احکام دانستن غره هر ماه و خاصیت ستاره سکزیلدوز به سال ۱۱۲۶ق. و فالنامه امام صادق (ع) از «قرآن» و اشعاری در تجوید به نقل از حافظ و روزهای نحس هر ماه به نقل از امام علی (ع) آمده است.
مشخصات اثر: شکل و سجع مهر:
متن یادداشت: مهر مربع «عبده الراجی موسی» روی برگ اول.
یادداشتهای مربوط به نمایه ها، چکیده ها و منابع اثر: ماخذ فهرست: جلد ۲۰، صفحه ۱۸۰٫
صحافی شده با: تحفه الملوک = باه نامه/ ابوزید بن هبه‌الله بن محمد طبری۸۴۶۳۲۶
موضوع (اسم عام یا عبارت اسمی عام): پزشکی
محل و شماره بازیابی: ۱۷۸۷۴۴

توضیحات تکمیلی

تعداد صفحات

129

حجم (مگ)

29

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “خرقه (نسخه خطی)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *