0

 

دایره المعارف دموکراسی (جلد سوم)


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

در این دایره‌المعارف مقالات بیش از ۲۰۰ دانش پژوه و محقق برجسته جهان در قالب ۴۱۷ مقاله یا مدخل در حوزه دموکراسی جمع آمده است. مقالات حاضر که وجوه گوناگون دموکراسی را شامل می‌شود مشتمل بر زندگی نامه‌ها، بررسی کشورها بررسی مناطق، و تحلیل‌های موضوعی است.

“زندگی نامه‌ها درباره کسانی است که به تصور هیات دبیران سهم و نقشی در نظریه، عمل، یا فهم دموکراسی داشته‌اند.

از آن جمله‌اند نظریه‌پردازان سیاسی، دانش‌پژوهان، فیلسوفان، فعالان سیاسی، دگراندیشان یا ناراضیان، انقلابیون و رهبران. زندگی‌نامه‌ها، گستره زمانی بیش از ۲۰۰۰ سال از افلاطون گرفته تا آئونگ سان سوئوکیی را دربرمی‌گیرند”.

برای انتخاب و شرح و توصیف کشورها و مناطق عمدتا کشورها یا مناطقی مطرح شده که تجاری منحصر به فرد در زمینه توسعه و تحکیم دموکراسی داشته‌اند. مقالات دیگر بیشتر به نهادها و فرایندها، بررسی پیش فرض‌های اساسی دموکراسی، پیوند دموکراسی با مفاهیم مرتبط، تعامل پیچیده دموکراسی با ایدئولوژی‌های سیاسی و جنبش‌های وسیع فلسفی اختصاص دارد. افزون بر آن، مقالاتی در این مجموعه آمده که به تاثیر و تاثر دموکراسی بر فلسفه‌ها و باورهای گوناگون مربوط می‌شود.
در آغاز جلد نخست، عوامل موثر بر پیدایش و رشد دموکراسی بررسی شده است. جلد نخست با معرفی “آئونگ‌سان سوئوکیی” (رهبر جنبش‌ دموکراسی در برمه و برنده جایزه صلح نوبل در سال ۱۹۹۱) آغاز می‌شود. شخصیت پایانی معرفی شده در این جلد “تیئر لویی ادولف” (سیاستمدار و مورخ فرانسوی و نخستی رئیس “جمهوری سوم فرانسه”) است.
جلد دوم از این مجموعه که شامل مقالات متعدد در حوزه دموکراسی و مسائل مرتبط با آن است بر حسب حروف الفبا با اصطلاح “جامعه توده‌وار” آغاز می‌شود و سرانجام با معرفی “کینگ (مارتین لوتر)” خاتمه می‌پذیرد.
در جلد سوم از دایره‌المعارف دموکراسی” مقالاتی دیگر در حوزه دموکراسی و حوزه‌های مرتبط با آن بر حسب حروف الفبا تدوین شده است.

“گامبتا، لئون شیل (فعال سیاسی فرانسوی و از بنیان‌گذاران “جمهوری سوم فرانسه”، ۱۸۷۰ – ۱۹۴۰) آغاز می‌شود. مقالات پایانی نیز شامل قانون اساسی چند کشور، و معرفی کنفرانس سران کشورهای آمریکایی صادر کننده اعلامیه اصول (۱۹۹۴) است.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

زیر نظر: سیمور مارتین لیپست

مترجم

به سرپرستی: کامران فانی و نورالله مرادی

تعداد صفحات

602

حجم (مگ)

15.2

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهی دارید؟