0

 

راه‍ن‍م‍ای ک‍ش‍وری ن‍ظام م‍راق‍ب‍ت بیماریهای منتقله از غذا


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

وزارت ب‍ه‍داش‍ت‌، درم‍ان و آم‍وزش پ‍زش‍ک‍ی‌، م‍رک‍ز م‍دی‍ری‍ت ب‍ی‍م‍اری‍ه‍ا

برگرفته از پیشگفتار کتاب:
تامین سلامت غذا در کنار تلاش برای تهیه غذا اهمیتی دوچندان دارد. مسئولیت مهم دولتها تامین سلامت زنجیره غذایی از مزرعه تا سفره است و برای عملی کردن آن همکاری بین بخش وسیعی لازم بوده و هر باید وظایف خود را باید به درستی انجام دهد.

یکی از مهمترین روشهای پایش سلامت این زنجیره، ثبت و گزارش دهی بیماری های عفونی منتقله از غذا و مسمومیت های غذایی است؛ چرا که افزایش بروز و شیوع این بیماری ها لزوم بازنگری سیاستهای غذایی و بهداشتی را به دنبال خواهد داشت…

توضیحات تکمیلی

نویسنده

حسین معصومی اصل محمود سروش سیدمحسن زهرایی افشین صفائی محمدمهدی سلطان دلال مهناز طارمی

تعداد صفحات

90

حجم (مگ)

16.2

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهی دارید؟