0

 

سویای علوفه ای


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

این کتاب ویژه طرح بسیج همگام با کشاورز توسط سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور و سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی پژوهشکده خودکفایی و امنیت غذایی به صورت رایگان منتشر شده‌است.

کشاورزان نیمه شرقی چین شمالی در دوران حکومت سلسله شانگ (۱۱۰-۱۷۰۰ سال قبل از میلاد مسیح) یا احتمالاً مدت‌ها قبل از این تاریخ سویا را اهلی کردند. چند هزار سال است که مردم آسیای شرقی از سویا برای غذای انسان و دام و به عنوان دارو برای درمان بیماری‌های انسانی استفاده می‌کنند. سویا طی ۲۵۰ سال اخیر در آمریکای شمالی کشت شده است.

ساموئل باون، ملوانی که در کمپانی هند شرقی خدمت می‌کرد، برای نخستین بار این گیاه را در سال ۱۷۶۵ وارد آمریکا کرد. باون سویا را از طریق لندن، از چین به ساوانا (واقع در مستعمره جورجیا) برد. او از سویایی که در مزرعه‌اش کاشته بود، سس سویا تهیه و آن را به لندن صادر کرد.

فهرست مطالب کتاب سویای علوفه ای :

  • مقدمه
  • سویای علوفه‌ای
  • اهمیت اقتصادی سویا
  • مشخصات گیاه‌شناسی
  • ارقام سویا و تناوب
  • خصوصیات زراعی
  • اکولوژی سویا
  • عملیات زراعی و تهیه بستر
  • تاریخ کاشت و مراحل رشد سویا
  • آبیاری و کوددهی
  • بیماری‌های قارچی
  • کنترل علف‌های هرز سویا
  • خسارت ناشی از علف کش‌ها
  • کنترل بیولوژیکی و زراعی
  • مواد معدنی و مسمومیت‌ها
  • برداشت
  • ارزش غذایی سویای علوفه‌ای
  • سیلو کردن سویا و مزایای آن
  • کلیاتی از سیلو کردن

توضیحات تکمیلی

نویسنده

آقای غلامرضا شریفی جهانتیغ ؛ آقای محمدرضا عباسی

تعداد صفحات

46

حجم (مگ)

1.1

نوع فایل

تایپ شده

شناسنامۀ کتاب

موضوعات : گیا هان علوفه ای
نویسندگان : آقای غلامرضا شریفی جهانتیغ ؛ آقای محمدرضا عباسی
کلیدواژگان / برچسب ها: سویا علوفه ای,
شابک: 978-9641510802
موسسه / مرکز/ سازمان: مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان گلستان
نوبت چاپ: دوم 1388
تاریخ انتشار: 1388

دیدگاهی دارید؟