0

 

شیمی و کیفیت برنج


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

دکتر فاطمه حبیبی ؛ دکتر کبری تجددی‌طلب

تعداد صفحات

417

حجم (مگ)

13.3

نوع فایل

تایپ شده

شناسنامۀ کتاب

موضوعات : غلات
نویسندگان : دکتر فاطمه حبیبی ؛ دکتر کبری تجددی‌طلب
کلیدواژگان / برچسب ها: شیمی ,کیفیت ,برنج ,شالیزار,
شابک:
موسسه / مرکز/ سازمان: موسسه تحقیقات برنج کشور
تاریخ انتشار: 1402

دیدگاهی دارید؟