0

 

فرهنگ خوراک مردم گیلان


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

کتاب فرهنگ خوراک مردم گیلان نوشته مسعود پورهادی، جلد سی‌وششم از دانشنامه فرهنگ و تمدن گیلان است. این دانشنامه ارزشمند مجموعه‌ای از مطالعات و پژوهش‌ها در حوزه تاریخ، طبیعت، فرهنگ و تمدن سرزمین گیلان است.

این مجموعه در سال ۱۳۸۵ و در یک شورای سه نفره با حمایت سازمان برنامه‌ریزی و حوزه هنری گیلان آغاز شد و تا کنون ادامه دارد. تاریخ، فرهنگ، دین و مذهب، جغرافیا، زبان‌شناسی، مردم‌شناسی، کشاورزی، هنر و ادبیات از سرفصل‌های این پروژه‌اند. بیشتر نویسندگان این پروژه فرهیختگان اهل گیلان هستند و شیوه تالیف آثار، شیوه پژوهشی یکسانی است. بسیاری از جلدهای این مجموعه در سال‌های مختلف آثار برگزیده‌ی حوزه‌ی پژوهش در استان گیلان شده‌اند.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

مسعود پورهادی

تعداد صفحات

156

حجم (مگ)

3.1

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

شماره کتابشناسی ملی 2158525
سرشناسه پورهادی، مسعود،
عنوان و نام پدیدآور فرهنگ خوراک مردم گیلان/ مسعود پورهادی.
مشخصات نشر رشت : فرهنگ ایلیا ، 1389.
مشخصات ظاهری 145ص.
فروست دانشنامه‌ی فرهنگ و تمدن گیلان ؛ 36.
وضعیت فهرست نویسی فیپا
موضوع آشپزی ایرانی — گیلان
موضوع آشپزی ایرانی — سبک‌های محلی — به زبان ساده
رده بندی کنگره TX725 /الف9پ96 1389
رده بندی دیویی 641/595523

دیدگاهی دارید؟