اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

لبخند جلد دوم برهنۀ خوشحال

امتیاز 3.6 ستاره با 9 رای



.

somdn_product_page

توضیحات

برهنۀ خوشحال (لبخند) جلد دوم
علی‌اکبر جمشیدیان اصفهانی، از شعرای معاصر اصفهان بوده است واشعار فکاهی او به لهجه اصفهانی معروف است . علی‌اکبر جمشیدیان معروف به «اکبر جمشیدی» و متخلّص به «جمشیدی» فرزند محمّدحسین، از مشاهیر شعرای اصفهان در عصر حاضر بوده است. او در سال ۱۳۰۱ش در اصفهان متولّد شد و از نوجوانی به کارگری پرداخته و پس از ۷ سال در کارخانه دخانیات، به کار در کارخانه پارچه‌بافی زاینده رود مشغول شد.
در شعر از معلومات محمد حسین صغیر اصفهانی بهره گرفته و عضو انجمن‌های ادبی شیدا و کمال بوده است.  برحسب اقتضای حال ازهزل  و جدّ اشعاری می‌سرود و در فکاهی تسلط داشت . کتاب شعر برهنه خوشحال را در سال ۱۳۴۳ وکتاب لبخند را در سال ۱۳۴۷ و شلوغ وپلوغ را در سال ۱۳۷۳سرود وبه رشته تحریر در آورد .

او به دعوت جلال برجیس چند سالی در آموزشگاه فروغ تدریس کرد و سرانجام در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۲ش از دنیا رفت و در قطعه نام‌آوران باغ رضوان اصفهان به خاک سپرده شد.

استاد جمال زاده در باره او می گوید: مجموعه اشعار جمشیدی یعنی برهنه خوشحال ولبخند رایحه عطر ولطف اصفهان راداشت . ومایه نهایت مسرت خاطر من اصفهانی دور افتاده گردید استاد جمشیدی که می دانست شاد کردن دل مردم وبندگان خدا چه قدر کار سترگ وعظیمی است . نیت کرده بود که جز برای این کار شعر نسراید .

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf لبخند جلد دوم برهنۀ خوشحال نوشته اکبر جمشیدی

توضیحات تکمیلی

نویسنده

اکبر جمشیدی

تعداد صفحات

162

حجم (مگ)

7

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “لبخند جلد دوم برهنۀ خوشحال”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *