0

 

میکروبیولوژی گوشت


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

این کتاب نتیجه‌ی تحقیقات گسترده‌ی محققان مختلف است که طی آن سه گروه عمده از میکروارگانیسم‌ها یعنی باکتری‌ها، مخمرها و کپک‌ها و نقش آن‌ها در فساد گوشت و فرآورده‌های گوشتی بررسی شده است.

بخش‌های دیگر کتاب در خصوص نقش مفید برخی از گروه‌های میکروبی، اثرات متقابل میکروارگانیسم‌ها و تغییرات شیمیایی و فیزیکی ناشی از فعالیت‌ آن‌ها در گوشت و فراورده‌های گوشتی است.

هم چنین در کتاب درباره‌ی سیستم‌های کنترل فرایند مطالبی عرضه شده و نیز سیستم‌های کشتار صنعتی، فراوری و بسته‌بندی از دیدگاه میکروب شناسی تجزیه و تحلیل شده است.

مباحث اصلی کتاب عبارت‌اند از: “ویژگی‌های فیزیولوژیکی باکتری‌ها گرم منفی”، “باکتری‌های گرم مثبت موجود، در گوشت و فراورده‌های گوشتی”، “مخمرها و کپک‌های موجود در گوشت و فراورده‌های گوشتی”، “آلودگی میکروبی گوشت، در ذبح دام”، “میکروب شناسی ذبح و فراوری طیور”، “میکروب شناسی گوشت نگهداری شده در دماهای پایین”، “میکروب شناسی و فساد گوشت در کشورهای گرمسیری”، “میکروب شناسی گوشت طیور هنگام نگهداری” و “تغییرات شیمیایی گوشت، هنگام نگهداری”.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

اندرو دیویس

مترجم

علی خامسان، مهران اعلمی

تعداد صفحات

470

حجم (مگ)

25.6

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

شماره کتابشناسی ملی م‌80-38063
سرشناسه دیویس‌، اندرو
Davies, Andrew R.
عنوان و نام پدیدآور میکروب‌شناسی گوشت‌/ اندرو دیویس‌، رونالد جورج بورد؛ ترجمه‌ی مهران اعلمی‌، علی خامسان‌
مشخصات نشر تهران‌: موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد کشاورزی‌، 1380.
مشخصات ظاهری ح‌، 466 ص‌.جدول‌، نمودار
فروست (موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد کشاورزی‌؛ 8. گروه علوم و صنایع غذایی‌1)
وضعیت فهرست نویسی فهرستنویسی قبلی‌
یادداشت فهرستنویسی براساس اطلاعات فیپا.
یادداشت عنوان اصلی‌: The microbiology of meat and poultry.
یادداشت کتابنامه‌
موضوع گوشت — میکرب‌شناسی‌
موضوع مرغ و خروسها — میکرب‌شناسی‌
شناسه افزوده بورد، رونالد جورج‌، – م .Board, Ronald George
شناسه افزوده اعلمی‌، مهران‌، مترجم‌
شناسه افزوده خامسان‌، علی‌، مترجم‌
شناسه افزوده موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی وزارت جهاد کشاورزی‌
رده بندی کنگره TX556/گ‌9د9 1380
رده بندی دیویی 664/9

دیدگاهی دارید؟