توضیحات
این کتاب نتیجهی تحقیقات گستردهی محققان مختلف است که طی آن سه گروه عمده از میکروارگانیسمها یعنی باکتریها، مخمرها و کپکها و نقش آنها در فساد گوشت و فرآوردههای گوشتی بررسی شده است.
بخشهای دیگر کتاب در خصوص نقش مفید برخی از گروههای میکروبی، اثرات متقابل میکروارگانیسمها و تغییرات شیمیایی و فیزیکی ناشی از فعالیت آنها در گوشت و فراوردههای گوشتی است.
هم چنین در کتاب دربارهی سیستمهای کنترل فرایند مطالبی عرضه شده و نیز سیستمهای کشتار صنعتی، فراوری و بستهبندی از دیدگاه میکروب شناسی تجزیه و تحلیل شده است.
مباحث اصلی کتاب عبارتاند از: “ویژگیهای فیزیولوژیکی باکتریها گرم منفی”، “باکتریهای گرم مثبت موجود، در گوشت و فراوردههای گوشتی”، “مخمرها و کپکهای موجود در گوشت و فراوردههای گوشتی”، “آلودگی میکروبی گوشت، در ذبح دام”، “میکروب شناسی ذبح و فراوری طیور”، “میکروب شناسی گوشت نگهداری شده در دماهای پایین”، “میکروب شناسی و فساد گوشت در کشورهای گرمسیری”، “میکروب شناسی گوشت طیور هنگام نگهداری” و “تغییرات شیمیایی گوشت، هنگام نگهداری”.
دیدگاهی دارید؟