0

 

نگاهی به ایرانشناسی و ایرانشناسان کشورهای مشترک المنافع و قفقاز


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

سرزمین ایران از دیرباز به دلایل ژئوپلیتیکی وداشتن فرهنگ و تمدن غنی مورد توجه دانشمندان علوم انسانی دنیا و شرق‌شناسان بوده است.

کتاب‌های بی‌شماری درباره ایران و ایرانیان از مستشرقانی که به بهانه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و مهم‌تر از همه سیاسی در برهه‌های مختلف تاریخی به کشور ما سفر کرده‌اند، در دست است که اطلاعات جالبی درباره کشورمان به ما می‌دهد. امروز نیز هنوز توجه به این سرزمین کهن در مجامع علوم انسانی کشورهای گوناگون ادامه دارد و مطالعات ایرانی و ایران‌شناسی همچنان در دیگر سرزمین‌ها به قوت خویش باقی است. کتاب حاضر به بررسی آثار و مطالعات ایران‌شناسان جمهوری‌های تشکیل‌دهنده شوروی سابق پرداخته است.

نویسندگان این کتاب عقیده دارند که ایران‌شناسان کشورهای یادشده از اشتباهات و معایب دیگر ایران‌شناسان به خصوص غربی‌ها برکنار بوده‌اند، شاید یکی از دلایل آن همسایگی و تعلق خاطر آنها به سرزمین ایران باشد که علاوه بر چشم طمعشان به اقتصاد و ذخایر ایران، چشم تحسینشان را به فرهنگ و تمدن این سرزمین نیز گشوده است. در این کتاب مراکز مطالعات ایران‌شناسی، مراکز تدریس زبان فارسی و مراکز کتاب‌ها و اسناد خطی فارسی و آثار هنری و باستانی ایران در روسیه، آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان، اوکراین، تاجیک

ستان، ترکمنستان، قرقیزستان، قزاقستان و گرجستان معرفی شده‌اند. در ابتدای هر بخش نیز پیشینه روابط تاریخی فرهنگی این جمهوری‌ها با ایران نیز بررسی شده است.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

وهاب ولی
الهامه مفتاح

تعداد صفحات

199

حجم (مگ)

5.1

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

پدیدآوران: وهاب ولی، الهامه مفتاح
ناشر: بین المللی الهدی
زبان: فارسی
رده‌بندی دیویی: 955
سال چاپ: 1372
نوبت چاپ: 1
تیراژ: 3000 نسخه
تعداد صفحات: 196
قطع و نوع جلد: وزیری

دیدگاهی دارید؟