اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

یک هلو و هزار هلو

امتیاز 3.6 ستاره با 7 رای

somdn_product_page

توضیحات

داستان «یک هلو و هزار هلو» یکی از داستان‌های «صمد بهرنگی»، نویسنده‌ی ترک‌زبان ایرانی برای گروه سنی نوجوانان است که به زبان فارسی منتشر شده است. این داستان روایت زندگی یک درخت هلو زیبا است که به بار نمی‌نشیند و صاحب باغ تصمیم می‌گیرد او را با اره قطع کند. پیش از این که این اتفاق بیفتد درخت هلو به زبان می‌آید و داستان رویش و جوانه زدنش را تعریف می‌کند.

«صمد بهرنگی» در این داستان فراواقع‌گرایی با زبانی روان و نثری خوش‌خوان توصیف‌هایی زیبا ارائه و داستانی پرمحتوا برای کودکان و نوجوانان تعریف می‌کند. مطالعه‌ی این اثر می‌تواند گروه‌های سنی کودک و نوجوان را با آثار تأثیرگذار ادبیات فارسی در چند دهه‌ی اخیر آشنا کند و به آن‌ها مفاهیم باارزش دوستی، عدالت و دوستی را بیاموزد.

داستان «یک هلو و هزار هلو» اولین بار در بهار سال ۱۳۴۸ منتشر شد. این اثر در طی چند دهه‌ی اخیر چندین بار توسط انتشارات متعدد به چاپ رسیده است؛ انتشارات جامه‌دران نسخه‌ی الکترونیک این اثر را در ۱۳۸۵  منتشر کرده است که در همین صفحه برای دانلود و مطالعه وجود دارد.

کتاب های صمد بهرنگی

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf یک هلو و هزار هلو نوشته صمد بهرنگی

توضیحات تکمیلی

نویسنده

صمد بهرنگی

تعداد صفحات

20

حجم (مگ)

0.4

نوع فایل

تایپ شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “یک هلو و هزار هلو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *