اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

پنهانکاری، پنهان‌پژوهی و براندازی

امتیاز 3.8 ستاره با 5 رای


somdn_product_page

توضیحات

این کتاب با عنوان «پنهانکاری، پنهان‌پژوهی و براندازی» در اواخر دهه ۱۳۵۰ منتشر شده و در منابع کتابشناختی به‌عنوان اثری سیاسی-آموزشی شناخته می‌شود که بر سه محور امنیت سازمانی/مخفی‌کاری، گردآوری و تحلیل اطلاعات («پنهان‌پژوهی») و فرسایش و بی‌اثر کردن ساختار رقیب سیاسی سخن می‌گوید.
درباره پدیدآورندگان اختلاف نقل وجود دارد: بعضی منابع آن را تالیف «برادران رِدمِر» با ترجمه همایون عباسپور معرفی کرده‌اند، و بعضی دیگر آن را «کار گروهی» از مبارزانِ خارج از کشور دانسته‌اند؛ قدر مشترک این روایت‌ها آن است که متن برای مخاطب فارسی‌زبان آماده شده و به زبان فارسی منتشر شده است.
در پیشگفتارِ نسخه‌های در دسترس، ماجرای کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ به‌عنوان تجربه‌ای تاریخی طرح می‌شود و هدف متن، آموختن درس‌هایی درباره نظم سازمانی، احتیاط و شناخت دشمن سیاسی در چارچوب ادبیات مبارزه آن روزگار عنوان می‌گردد؛ بدون آن‌که برای خواننده امروز چیزی فراتر از یک سند تاریخی-گفتمانی باشد.

پیشگفتار :
ا از کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ پیش از بیست سال میگذرد. هر یک از ما درباره ی علل و موجبات آن سخنان بسیار شنیده و خوانده ایم. آنچه کمتر در اینباره گفته شده اینست که رویداد مزبور با همه زبانهایی که از آن برخاسته و با همه سختیها و ناکامیهایی که در پی داشته . چندان بی نتیجه هم نبوده است زیرا ما از آن در سها گرفته پندها آموخته و تجربه ها اندوخته ایم .
یکی از مهمترین و پرارجترین درسهایی که ما از شکست خود در آنروز گرفتیم این بود که ما برای کار بزرگی که در پیش گرفته بودیم آمادگی کامل نداشتیم از فوت و فن کارهای انقلابی و آنچه امروزه آنرا پنهانکاری پنهانپژوهی و براندازی می نامیم بیخبر بودیم و یا اگر میدانستیم آنرا همیشه و در همه جا بکار نمیبردیم. کارها را چنانکه باید و شاید جدی نمیگرفتیم . دل خود را بداد و فریادها و زنده باد – مرد مباد گفتنها خوش کرد بودیم خود را نیرومندتر و آسیب ناپذیرتر از آنچه بودیم میپنداشتیم. از رفت و آمدها، دید و بازدیدها و توطئه های دشمنان خود غافل مانده و به همبستگی و اشتراک منافع دولتهای امپریالیستی جهان در سرکوبی جنبشهای ملی کم بها داده بودیم از امکانات وسیع و کم مانندی که در اختیار داشتیم بموقع و بدرستی استفاده نکردیم دست روی دست گذاشته و منتظر حوادث نشستیم. کوتاه سخن آنکه ندانم کاریها خوشباوریهای بیمورد و علل و موجبات بسیار دیگری که خارج از بحث کنونی ماست بتدریج مقدمات شکست نهضت را فراهم کرد و سرانجام برما آن رسید که همه میدانیم!

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf پنهانکاری، پنهان‌پژوهی و براندازی نوشته کار گروهی(د.م.نیا) ترجمه در برخی منابع، تالیف برادران ردمر و ترجمۀ همایون عباسپور معرفی شده است.< آموزش سیاسی ادبیات انقلابی سازمان مخفی سند تاریخی کودتای 28 مرداد گفتمان دهه ۱۳۵۰ مبارزان خارج از کشور مبارزه سیاسی/span>

توضیحات تکمیلی

نویسنده

کار گروهی(د.م.نیا)

مترجم

در برخی منابع، تالیف برادران ردمر و ترجمۀ همایون عباسپور معرفی شده است.

تعداد صفحات

382

حجم (مگ)

48.5

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

ناشر: ققنوس
زبان: فارسی
رده‌بندی دیویی: 320
سال چاپ: 1358
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 380

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پنهانکاری، پنهان‌پژوهی و براندازی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *