اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

پژوهشی در رئالیسم اروپایی

امتیاز 3.6 ستاره با 9 رای

somdn_product_page

توضیحات

بررسی جامعه شناختی آثار بالزاک، استاندال، زولا، تولستوی، گورگی و …
رئالیسم سترگ راستین، انسان و جامعه را از دیدگاهی صرفا انتزاعی و ذهنی به نمایش نمی‌گذارد، بلکه آن‌ها را در تمامیت پویا و عینی خود به روی صحنه می‌آورد. بر مبنای این معیار، گرایش به درونی ساختن صرف و گرایش به بیرونی ساختن صرف، هر دو به شیوه‌ای واحد موجب فروکاستن و تباهی همه انواع هنر می‌شود.

در مقابل، رئالیسم مستلزم انعطاف پذیری، ترسیم همه جانبه اشخاص، زندگی مستقل انسان‌ها و روابط آنان با یکدیگر است…
موضوع کتاب «پژوهشی در رئالیسم اروپایی» اثر کلاسیک و ماندگار لوکاچ، فیلسوف و منتقد مجارستانی، بررسی جامعه شناختی آثار بالزاک، استاندال، زولا، تالستوی، گورکی و دیگران است.

نویسنده در این کتاب برای نخستین بار در تاریخ نقد ادبی از دریچه علم جامعه‌شناسی به بررسی و تحلیل رویدادها و شخصیت‌های آثار این نویسندگان می‌پردازد
شیوه لوکاچ در تحلیل آثار ادبی این بوده که با دقت در جزییات آثار، شناخت دقیق دوران نویسندگان آن و شخصیت‌پردازی و جوهر انسانی و اخلاقی آثار آنان را با نگاهی به جامعه، پول و سرمایه بررسی می‌کند.

لوکاچ مقالات جمع آوری شده در این کتاب را بین سال‌های ۱۹۳۵و ۱۹۳۶ نوشته‌ است، اما زمان انتشار این مقالات در قالب کتاب، ۱۵ سال پس از نگارش یعنی در سال ۱۹۵۱ بوده است.

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf پژوهشی در رئالیسم اروپایی نوشته گئورگ لوکاچ ترجمه اکبر افسری

توضیحات تکمیلی

نویسنده

گئورگ لوکاچ

مترجم

اکبر افسری

تعداد صفحات

368

حجم (مگ)

5.8

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پژوهشی در رئالیسم اروپایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *