0

 

کلزای علوفه ای


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

این کتاب ویژه طرح بسیج همگام با کشاورز توسط سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور و سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی پژوهشکده خودکفایی و امنیت غذایی به صورت رایگان منتشر شده‌است.

با افزایش روزافزون جمعیت، توسعه دامداری‌ها و بهبود وضعیت تغذیه مردم نیاز به منابع جدید غذایی خصوصاً چربی‌ها و پروتئین‌های گیاهی بیشتر احساس می‌شود. از این نظر جهت تأمین علوفه دام، تحقیقات گسترده‌ای در زمینه زراعت کلزا شروع شده، و کشورهای چین، فرانسه، انگلستان، هند و کانادا پیشگامان کشت و توسعه آن می‌باشند.

ارقام اولیه کلزا به علت داشتن اسید اوراسیک در روغن و گلوکزینولیت‌های سمی در کنجاله کمتر مورد استفاده قرار می‌رفت. اما هم اکنون ارقام یک صفر، دو صفر که در ارقام سه صفر اسید اوراسیک کمتر از دو درصد و گلوکزینولیت‌های سمی کنجاله به ۱۸ تا ۳۰ میکرومول در هر گرم کنجاله رسیده است، برای تهیه علوفه دام مناسب می‌باشند.

فهرست مطالب کتاب کلزای علوفه ای :

  • مقدمه
  • کلزای علوفه‌ای
  • تولید جهانی
  • اهمیت و جایگاه کلزا در ایران
  • ارقام کلزا
  • مشخصات گیاه‌شناسی
  • مراحل مختلف رشد و نمو
  • شرایط محیطی کلزا
  • آماده‌سازی زمین و تهیه بستر مناسب
  • مصرف کودهای شیمیایی
  • آبیاری
  • تاریخ کشت
  • بذر (مقدار، فاصله، عمق و تراکم)
  • ترکیبات شیمیایی
  • آفات کلزا
  • بیماری‌های کلزا
  • علف‌های هرز
  • برداشت
  • زمان برداشت علوفه کلزا
  • سیلو کردن کلزا
  • استفاده از سیلو در تغذیه دام

توضیحات تکمیلی

نویسنده

آقای غلامرضا شریفی جهانتیغ ؛ آقای محمدرضا عباسی

تعداد صفحات

41

حجم (مگ)

0.7

نوع فایل

تایپ شده

شناسنامۀ کتاب

موضوعات : گیا هان علوفه ای
نویسندگان : آقای غلامرضا شریفی جهانتیغ ؛ آقای محمدرضا عباسی
کلیدواژگان / برچسب ها: کلزای علوفه ای,
شابک: 978-9641510819
موسسه / مرکز/ سازمان: مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان گلستان
نوبت چاپ: دوم 1388
تاریخ انتشار: 1388

دیدگاهی دارید؟