اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

کیهان بچه ها – شماره ۸۶۴ – آبان ۱۳۵۲

امتیاز 3.7 ستاره با 15 رای



.

somdn_product_page

توضیحات

کیهان بچه‌ها مجله‌ای ویژهٔ کودکان است که مؤسسهٔ کیهان آن را به عنوان قدیمی ترین مجله کودک و نوجوان ایران از تاریخ پنج شنبه ششم دی‌ماه سال ۱۳۳۵ در تهران منتشر کرده‌است. نخستین سردبیر این نشریه نویسنده معاصر جعفر بدیعی بود. این هفته‌نامه از سال ۱۳۵۷ و بعد از پایان اعتصابات سراسری مطبوعات، سری جدید خود را آغاز نمود. جعفر بدیعی صاحب‌امتیاز و سردبیر و عباس یمینی شریف مشاور این مجله بودند.

سکان هدایت کیهان بچه‌ها از سال ۱۳۶۱ تا سال ۱۳۹۲ بر عهدهٔ امیرحسین فردی بود که توانست با فراخوان نویسندگان کودک و نوجوان از هر طیف، سن و سلیقه، دوران درخشان این هفته‌نامه را خلق کند که تربیت بسیاری از نویسندگان پرتوان و خلق بسیاری آثار فاخر حوزهٔ کودک و نوجوان، یادگار آن دوران بوده‌است.

داستان‌های دنباله‌دار برای کودکان و داستان‌های مصور و جدولِ کودکان از قسمت‌های جالب این مجله بود. ضمیمهٔ شاپرک، که مخصوص خردسالان است نیز همراه کیهان بچه‌ها و در صفحات میانیِ آن چاپ می‌شود.

فهرست مطالب این شماره:

فریاد نیمه شب
چهارم آبان، نهم آبان
ملکهٔ ماریا مارینا
بررسی و آزمایش‌های علمی
آسیاب عمو گریگوری
سفر به ستارگان
بازی و سرگرمی
خلبان بی‌باک (قسمت ۲۲۸)
هنر و کار بچه‌ها
جای پای عجیب
داستان پولیانا
جدول حل کنید
پست بچه‌ها
فضانوردان در ماه
تارزان و شکار خطرناک
برشهای زیبای کاغذی
سگ سیاه پا کوتاه
تصویر مهراب شاهرخی

چهارم آبان، نهم آبان:
دو روز از آبان
ماه آبان از روزگار باستان برای مردم ایران ماهی پر خیر و برکت و نعمت بوده است – ماه باران، ماه آبها، ماه آبان، ماهی که بنام فرشته آبهاست. که باید برای روییدن دانه‌ها که کشت می‌شود و گیاهها و درختانی که ماهها خشکی و بی‌آبی را تحمل کرده‌‌اند، باران به زمین بفرستد و همه جا را سیراب کند.
این ماه پر برکت و پر ارج از سال ۱۲۹۸ ارزش و اهمیت بیشتری یافته است. زیرا در چهارمین روز این ماه، فرزندی گرامی برای مردم ایران به دنیا آمد که پس از بیست و دو سال در سخت‌ترین روزها و در آشفته‌ترین حالها سرنوشت مردم ایران به دست او سپرده شد و همه چشمها و امیدها بسوی او برگشت.
خوشبختانه گذشت روزها و ماهها و سالها به ملت ایران ثابت کرد که کشور و سرنوشت خود را به دست با کفایت‌ترین و داناترین وفداکارترین فرزند خود سپرده اند. از آنجا که به رهبر خود اعتقاد و اعتماد فراوان دارند، امیدوارند باز هم به نیرومندی و سرافرازی بیشتری برسند.
نهم آبان سال ۱۳۳۹ نیز روزها و ماههای آبان را عزیزتر و ارجمندتر کرد. زیرا در این روز شاهنشاه آریامهر از شهبانوی گرامی دارای فرزند و ولیعهد شدند

دیگر نسخه های کیهان بچه ها

🔖 book_keywords : کیهان بچه‌ها, مجله کیهان بچه‌ها, نشریه کودک و نوجوان, مجلات کودکانه ایران, مطبوعات کودک در ایران, داستان‌های کودکانه ایرانی, نشریات نوجوانان, تاریخ مجله کیهان بچه‌ها, کیهان بچه‌ها قدیمی, ادبیات کودک و نوجوان, مجلات فرهنگی کودکان, مطبوعات دهه ۵۰ ایران, نوستالژی کودکی, نویسندگان کودک ایرانی, کارتون و قصه ایرانی

توضیحات تکمیلی

نویسنده

شورای نویسندگان

تعداد صفحات

48

حجم (مگ)

10.8

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

صاحب کیهان: دکتر مصطفی مصباحزاده
مدیر کیهان: عبدالرحمن فرامرزیصاحب امتیاز کیهان بچه ها: جعفر بدیعی

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کیهان بچه ها – شماره ۸۶۴ – آبان ۱۳۵۲”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *