اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

علما و شعرای بوسنی و هرزگوین

امتیاز 3 ستاره با 12 رای

somdn_product_page

توضیحات

جمع آوری نام رجال و علمای بوسنی توسط علی دوانی، مقدمه ترجمه کتاب حاضر شده است. این کتاب شرح حال ۲۲۸ تن از شاعران و دانشمندان بوسنیایی است که به دست محمد خانجی (۱۳۶۵ – ۱۳۳۰ ق) جمع آوری شده و علی دوانی آن را ترجمه کرده است.

محمد خانجی صاحب «الجوهر الاسنی» با چهار زبان بوسنیایی، ترکی، عربی و فارسی آشنایی داشته و دانش آموخته الازهر مصر بوده است.

مطلب جالب توجهی که از شرح حال شاعران و دانشمندان این کتاب بر می آید فهمیدن این نکته است که مردم بوسنی و هرزگوین با زبان فارسی (به دلیل قرار داشتن سارایوو در سر راه جاده ابریشم) آشنایی بسیاری دارند و مشاهیر زبان فارسی را به خوبی می شناسند و اشعار بسیاری به زبان فارسی دارند.

حاکمان عثمانی و به خصوص غازی خسرو بیک نیز در آشنایی مردم آن سرزمین با اسلام و تصوف و فرقه های آن بی تأثیر نبوده اند. اشتراکات مذهبی و سیاسی این دو ملت، روابط آن را حسنه و پایدارتر کرده است.

این کتاب در زمان اشغال و محاصره صرب ها از منابع و مآخذ گوناگون گردآوری شده و اولین کتاب در این باره به شمار می رود. کتاب حاضر چاپ دوم این ترجمه است.

کتاب های علی دوانی

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf علما و شعرای بوسنی و هرزگوین نوشته محمد خانجی بوسنوی ترجمه علی دوانی

توضیحات تکمیلی

نویسنده

محمد خانجی بوسنوی

مترجم

علی دوانی

تعداد صفحات

258

حجم (مگ)

3.6

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “علما و شعرای بوسنی و هرزگوین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *