اطلاعیه مهم

این کتابخانه به آدرس جدید منتقل شده است.


ورود به آدرس جدید fanuus.org

دلقک و هیولا

امتیاز 3.8 ستاره با 6 رای

somdn_product_page

توضیحات

رمان دلقک و هیولا با اعدام الیزابت در هوای مه آلود لندن شروع می شود؛ ولی آیا او واقعا قاتل شوهرش است؟ الیزابت چه رازی را پنهان می کند؟

در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم:
«حالا چه کسی داستان لایم هاوس را به یاد می‌آورد یا برای چه کسی اهمیت دارد سرگذشت آن موجود افسانه‌ای را به یادش آورند؟ در میان بدویان و عبریان، “گُلِم” به معنی موجودی خیالی و افسانه‌ای است که ساحر یا خاخامی آن را خلق کرده است؛

در معنای لغوی‌اش “چیزی است که ‌شکل ندارد”، ولی شاید مفهومش ناشی از رعب و وحشتی باشد که در قرن پانزدهم از “آدم‌های کوتوله” داشتند و تصور می‌کردند که در آزمایشگاه‌های هامبورگ و مسکو این چیز بی شکل را به هیأت آنها در می‌آورند. این موجود ترس و وحشت را به دل مردم انداخته بود، گاهی هم می‌گفتند از خاک سرخ یا رس خلق شده و در نیمه‌ی قرن هجدهم، آن را با ارواح و دیوهای خونخوار مرتبط می‌دانستند.

باید در حوادث سال‌های گذشته‌ی لندن تحقیق کنیم تا بفهمیم این موجود چگونه در دهه‌های آخر قرن نوزده بازهم مانند قرون وسطا تشویش و ترس را به جان مردم انداخته بود. نخستین قتل در دهم سپتامبر ۱۸۸۰ و در امتداد لایم‌هاوس رخ داد: این مکان چنان که از نامش بر می‌آید، کوچه‌ای قدیمی با خانه‌های محقر بود که از خیابان اصلیِ کوچکی به ردیفی از پله‌های سنگی منتهی می‌شد.

این پله‌ها درست بالای ساحل تیمز بودند. باربران طی قرون متمادی از این راهِ آسان برای دسترسی‌ به لنگرگاه محموله‌ی قایق‌های کوچک‌تر استفاده می‌کردند. اما به علت بازسازی این بارانداز در دهه‌ی ۱۸۳۰، به محلی پرت و دورافتاده در کرانه‌ی سواحل گِلی تبدیل شد.»



«الیزابت» در خانواده‌ای فلاکت‌زده در «لمبث» بزرگ شده است. او محصول گناه مادر و فرزند نامشروع است. مادر الیزابت فرد بی‌مسئولیت و ریاکاری است که بدرفتاری با دخترش را با ارجاع به کتاب مقدس توجیه می‌کند. او در ششم آوریل ۱۸۸۱ در زندان «کمبرول» به دار آویخته می‌شود. اتهام او قتل همسرش «جان کری» است، رازی سر به مهر که با نوشته‌های باقی‌مانده از جان هم‌خوانی ندارد. «وان لنو»، «جرج کیسینگ»، «کارل مارکس» در این رمان مقاله‌ای می‌خوانند که در آن قتل، یکی از هنرهای زیبا تلقی می‌شود.

🔖 book_keywords : دانلود فایل pdf دلقک و هیولا نوشته پیتر آکروید ترجمه سعید سبزیان
انسیه لرستانی

توضیحات تکمیلی

نویسنده

پیتر آکروید

مترجم

سعید سبزیان
انسیه لرستانی

تعداد صفحات

352

حجم (مگ)

4.3

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

شماره کتابشناسی ملی 1579315
سرشناسه آکروید، پیتر، – م.
Ackroyd, Peter
عنوان و نام پدیدآور دلقک و هیولا/ پیتر اکروید؛ ترجمه‌ی سعید سبزیان، انسیه لرستانی.
مشخصات نشر تهران: افراز، 1388.
مشخصات ظاهری 320ص.
وضعیت فهرست نویسی فیپا
یادداشت عنوان اصلی: Dan leno and the limehouse golem,1995.
موضوع داستان‌های انگلیسی — قرن 20م.
شناسه افزوده سبزیان مرادآبادی‌، سعید، – ، مترجم
شناسه افزوده لرستانی، انسیه، مترجم
رده بندی کنگره PZ3/آ66د8 1388
رده بندی دیویی 823/914

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دلقک و هیولا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *