0

 

آداب روزانه

توضیحات

آداب روزانه  روز بزرگان چگونه شب می‌شود

این کتاب هیچ شباهتی به کتاب‌های روان‌شناسی در بازار کتاب ندارد. زبان کتاب بسیار ساده و روان است. در واقع این کتاب بیش از این که شبیه به کتاب‌های خودپروری باشد، اثری است پر از حکایت‌های کوتاه و پندهای آموزنده. نویسنده اصلا از بحث‌های ریشه‌ای و علمی صحبت نمی‌کند. از همان اول با خاطرات و داستان‌های واقعی سروکار داریم که بدون اشاره‌ی مستقیم نویسنده می‌تواند پیامش را به مخاطب منتقل کند. این سبک نوشتن توانسته کتاب را از فضای خشک و کسالت‌بار کتاب‌های مشابه دور کند و حال و هوای جذاب و پرکششی به آن بدهد.

آداب روزانه با این هدف نوشته شده تا بتواند با گردآوری ناب‌ترین ایده‌ها برای زندگی، تلنگری به مخاطبانش بزند. از دل داستان‌های این کتاب می‌توانید از این عادت‌ها و آداب الهام بگیرید و زندگی تازه‌ای را شروع کنید. همین که بدانید حتی بزرگ‌ترین آدم‌ها هم گاهی در زندگی دچار چنان روزمرگی و سرگشتگی می‌شدند که نمی‌توانستند دست به هیچ کار مفیدی بزنند، خودش مایه‌ی دلگرمی است. اینجاست که یک حقیقت بزرگ فاش می‌شود: خیلی از چیزهایی که در زندگی آزارتان می‌دهد، برای تمام انسان‌ها مشترک است. فقط باید راه مبارزه با این موانع دلسرد کننده را یاد بگیرید تا بتوانید از وقت و انرژی خود بیشترین استفاده را ببرید. از این‌ها گذشته، در این کتاب یاد می‌گیرید که همه چیز از اول همیشه خیلی هم آسان و راحت نبوده است. هر کار بزرگی را باید با قدم‌های کوچک شروع کرد تا آرام آرام بتوانید مسیر حرکت خود را واضح‌تر ببینید و به مقصد برسید.

در این جمع، همه جور آدمی پیدا می‌شود، از نویسنده و فیلسوف گرفته تا موسیقی‌دان و نقاش. در اینجا هم رد پای افراد معروف چند قرن گذشته دیده می‌شود و هم چهره‌های سرشناس معاصر. مطالب کتاب هم بسیار متنوع است و درباره‌ی هر موضوعی، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. در این کتاب از تفکرات عمیق و مکتب‌های عجیب و غریب هنری و فلسفی خبری نیست. همه چیز خیلی ساده نوشته شده است. این که این افراد چه ساعتی می‌خوابیدند، چقدر کار می‌کردند، تحت چه شرایطی دچار اضطراب می‌شدند، همه نکات ظریف و کوچکی است که می‌تواند راه حل خیلی از نگرانی‌های انسان‌های سرگردان معاصر را برطرف کند.

مطالب این کتاب شاید به نظر خیلی از مخاطبان آشنا یا حتی کلیشه باشد. اما هنگام خواندن این آن‎‌ها باید از خودتان بپرسید اگر قبلا این حرف‌ها را شنیده‌اید، چقدر از آن‌ها در زندگی استفاده کرده‌اید. تکرار برخی مطالب در دنیای خودپروری و روان‌شناسی به معنای گرته‌برداری از روی آموزه‌های سایر نویسندگان نیست. بلکه نشان می‌دهد این‌ها اصولی هستند که افراد مختلف به اهمیت آن‌ها پی برده‌اند و آن‌ها را در زندگی خود پیاده کرده‌اند. فصل‌های کتاب براساس هر چهره‌ی سرشناس، جدا شده است. بهتر است این فصل‌ها را به ترتیب بخوانید. مطالب این کتاب طوری پشت سر هم ردیف شده‌اند که مثل یک نردبان پله پله شما را بالا می‌برند و به تعالی می‌رسانند. با این حال اگر چندان وقت برای مطالعه ندارید، می‌توانید فصل‌ها را براساس نام افراد مورد علاقه‌ی خود را انتخاب کنید و بخوانید. کتاب آداب روزانه سن‌وسال و جنسیت نمی‌شناسد. کاپلان توانسته به سادگی با کلام گرم و صمیمی خود، مرزهای جغرافیایی را بشکند و کتابی برای انسان بنویسد؛ انسانی که به دنبال رشد و تعالی فکری و جسمی است.

 

توضیحات تکمیلی

نویسنده

میسن کاری

مترجم

مریم مؤمنی

حجم (مگ)

53

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

شماره کتابشناسی ملی 3982034
سرشناسه کاری، میسن
Currey, Mason
عنوان و نام پدیدآور آداب روزانه/ میسن کاری؛ مترجم مریم مومنی.
مشخصات نشر تهران: انتشارات ماهی،1394.
مشخصات ظاهری 294ص.؛5/145/21س‌م.
وضعیت فهرست نویسی فیپا
یادداشت عنوان اصلی: Daily rituals: how artists work.c,2013.
یادداشت کتاب حاضر نخستین بار با عنوان" بام تا شام مشاهیر" توسط کتابسرای تندیس در سال 1394 منتشر شده است.
عنوان دیگر بام تا شام مشاهیر.
موضوع هنرمندان — روان‌شناسی
موضوع هنرمندان — سرگذشتنامه
موضوع اخلاق کار
شناسه افزوده مومنی، مریم، -، مترجم
رده بندی کنگره NX165/ک2ب2 1394 الف
رده بندی دیویی 700/922

تعداد صفحات

228

دیدگاهی دارید؟