0

 

استانداردهای شایستگی تولیدکنندگان محصولات زراعی و سبزیجات


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

دسته:

توضیحات

در تدوین این مجموعه استاندارد که در سال ۱۴۰۱ منتشر شده است، الیاس رحیمی پطرودی، رضا محسنی، قاسم خدری، محمدعلی آقاجانی، حسین رضوانی، سیروس سنگری، علی‌اکبر مهقانی، فرداد اسدی، حسن مختارپور، حمید حسین‌پور، عمران عالیشاه و رضا یعقوبی ساردو همکاری داشته‌اند. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی نیز در تهیه این استانداردها همکاری داشته‌اند.

فهرست مطالب استانداردهای تولیدکنندگان محصولات زراعی و سبزیجات :

  • امکان‌سنجی و انتخاب مناطق مناسب کشت غلات، حبوبات و گیاهان علوفه‌ای
  • آماده‌سازی بستر کشت غلات و حبوبات و گیاهان علوفه‌ای
  • انتخاب و کاشت بذر غلات و حبوبات و گیاهان علوفه‌ای
  • استفاده از ماشین‌آلات مناسب کاشت غلات و حبوبات و گیاهان علوفه‌ای
  • اجرای عملیات آبیاری و تغذیه غلات و حبوبات و گیاهان علوفه‌ای
  • مدیریت عوامل خسارت زا غلات و حبوبات و گیاهان علوفه‌ای
  • اجرای عملیات برداشت غلات و حبوبات و گیاهان علوفه‌ای
  • اجرای عملیات پس از برداشت (سرویس و نگهداری، مرمت، بازسازی انبار و ماشین‌آلات مرتبط)
  • بازاریابی و فروش گیاهان صنعتی
  • انتخاب مکان کشت و اقلیم مورد نیاز گیاهان صنعتی
  • بکارگیری ماشین آلات و ادوات مورد نیاز برای کشت گیاهان صنعتی
  • عملیات خاک ورزی (اولیه و ثانویه) گیاهان صنعتی
  • عملیات کاشت (بذر و نشاء) تنک و واکاری گیاهان صنعتی
  • تامین نیاز آبی گیاهان صنعتی
  • عملیات کوددهی گیاهان صنعتی
  • پیشگیری و مبارزه با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز گیاهان صنعتی
  • جمع‌آوری محصول گیاهان صنعتی
  • مراقبت محصول بعد از برداشت گیاهان صنعتی
  • حمل و عرضه محصول گیاهان صنعتی
  • امکان‌سنجی و انتخاب مناطق مناسب زراعت سبزیجات
  • آماده‌سازی بستر کشت سبزیجات
  • انتخاب رقم مناسب منطقه و میزان مناسب تراکم بوته سبزیجات
  • تهیه بستر بذر و خزانه نشاء سبزیجات
  • استفاده از کارنده‌ها و نشاکارها برای کاشت سبزیجات
  • تامین و مصرف بهینه عناصر غذایی در تهیه نشاء و مزرعه سبزیجات
  • مدیریت مصرف آب و مدیریت آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در خزانه و مزرعه سبزیجات
  • مدیریت برداشت و پس از برداشت سبزیجات
  • حمل، بازاررسانی و فروش سبزیجات

توضیحات تکمیلی

نویسنده

سازمان فنی و حرفه‌ای کشور

تعداد صفحات

246

حجم (مگ)

18.4

نوع فایل

تایپ شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهی دارید؟