توضیحات
در میان آلودگیهای حاصل از پساب صنایع مختلف، صنایع غذایی به دلیل رابطه مستقیم با مصرفکنندگان و استقرار در مناطق مسکونی و یا نقاط همجوار اجتماعات شهری، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و قابل لمستر میباشد.
بدیهی است که توانایی صنایع غذایی، جهت تولید مداوم یک ماده غذایی سالم برای مصرف عموم، به طور وسیعی به فرآیندها و دستگاههای مورد استفاده در کلیه مراحل حملونقل، تولید و توزیع بستگی دارد. لذا پسابهای خروجی در شاخههای مختلف تولید این صنایع، از تنوع زیادی برخوردار بوده و تخلیه آنها به منابع پذیرنده، بسیار پیچیده خواهد بود.
فهرست مطالب تصفیه پساب صنایع لبنی :
- شناخت صنایع غذایی
- صنایع لبنی
- انواع تولیدات
- خط تولید پنیر
- خط تولید خامه و کره
- مواد اولیه
- منابع و مقادیر تولید پساب
- کیفیت پساب
- روشهای کنونی دفع پساب
- تصفیه و بازیافت پسـاب صنایع لبنی
- درجه و استاندارد پساب تصفیه شده
- روشهای تصفیه
- ارزیابی روشهای پیشنهادی
- جوانب اقتصادی تصفیه
- خلاصه و نتیجهگیری
دیدگاهی دارید؟