0

 

تصفیه پساب صنایع لبنی (بازیافت آب)


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

در میان آلودگی‌های حاصل از پساب صنایع مختلف، صنایع غذایی به دلیل رابطه مستقیم با مصرف‌کنندگان و استقرار در مناطق مسکونی و یا نقاط همجوار اجتماعات شهری، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و قابل لمس‌تر می‌باشد.

بدیهی است که توانایی صنایع غذایی، جهت تولید مداوم یک ماده غذایی سالم برای مصرف عموم، به طور وسیعی به فرآیندها و دستگاه‌های مورد استفاده در کلیه مراحل حمل‌ونقل، تولید و توزیع بستگی دارد. لذا پساب‌های خروجی در شاخه‌های مختلف تولید این صنایع، از تنوع زیادی برخوردار بوده و تخلیه آنها به منابع پذیرنده، بسیار پیچیده خواهد بود.

فهرست مطالب تصفیه پساب صنایع لبنی :

  • شناخت صنایع غذایی
  • صنایع لبنی
  • انواع تولیدات
  • خط تولید پنیر
  • خط تولید خامه و کره
  • مواد اولیه
  • منابع و مقادیر تولید پساب
  • کیفیت پساب
  • روش‌های کنونی دفع پساب
  • تصفیه و بازیافت پسـاب صنایع لبنی
  • درجه و استاندارد پساب تصفیه شده
  • روش‌های تصفیه
  • ارزیابی روش‌های پیشنهادی
  • جوانب اقتصادی تصفیه
  • خلاصه و نتیجه‌گیری

توضیحات تکمیلی

نویسنده

گروه بین‌المللی ره‌شهر

تعداد صفحات

50

حجم (مگ)

8.7

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

کتابخانه فانوس

دیدگاهی دارید؟