0

 

خام خواری

توضیحات

خام‌خواری (زنده‌خواری) فلسفه تغذیه و تندرستی

بالاخره علل کلیه بیماری‌ها و هم چنین چاره واقعی آن‌ها کشف گردید. کلیه بیماری‌های انسانی در نتیجه مصرف غذاهای «پخته» (کشته شده) و داروهای سمی و سایر مواد مرده می‌باشد که مردم نادانسته وارد بدن خود می‌کنند.

همه بیماران با اجتناب از مصرف این نوع مواد از کلیه بیماری‌های خود چه سبک و چه سنگین یا «صعب العلاج» بدون استثنا به طور معجزه‌آسا شفا پیدا می‌کنند. یگانه غذایی که طبیعت مطابق احتیاج بدن انسان به وجود آورده است خوردنی‌های «خام» یعنی زنده نباتی می‌باشد و هر ماده دیگر به غیر از خوردنی‌های زنده نباتی فقط بیماری‌های گوناگون و مرگ نابه‌هنگام و ناگهانی را در بردارد.

انسان قبل از کشف آتش مانند همه موجودات زنده روی زمین با غذای زنده و بدون پزشک و دارو و بیمارستان تکامل خود را طی کرده و طول عمر خود را به نهصد سال (برحسب کتاب مقدس) رسانده بود. ولی در نتیجه مصرف مواد «پخته»، مرده، مصنوعی، شیمیایی و غیره بیماری‌های گوناگون به وجود آورده و طول عمر خود را رفته رفته کوتاه‌تر کرده تا به این حال دردناک رسانده است.

هزاران سال است که مردم جهان خوردنی‌های طبخ شده را غذای واقعی بشر پنداشته‌اند، ولی حقیقت این است که خوردنی‌های «پخته» هیچ ارزش غذایی ندارند. آتش کلیه خواص غذایی را در غذای طبیعی و زنده می‌کشد، نابود می‌کند و آن را به یک نوع ماده غیرطبیعی، سمی و خطرناک تبدیل می‌نماید.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

آرشاویر درآوانسیان

حجم (مگ)

3.2

نوع فایل

اسکن شده

شناسنامۀ کتاب

شماره کتابشناسی ملی 1028143
سرشناسه درآوانسیان‌، آرشاویر
عنوان و نام پدیدآور خام‌خواری: (زنده‌خواری) فلسفه تغذیه و تندرستی / آرشاویر درآوانسیان.
مشخصات نشر تهران: ثالث، 1389.
مشخصات ظاهری 175 ص.
یادداشت چاپ : 1385(در انتظار فهرستنویسی).
یادداشت چاپ چهارم.
یادداشت چاپ هفتم: 1391.
موضوع خامخواری
موضوع گیاه‌خواری
موضوع سلامتی — تاثیر تغذیه
رده بندی کنگره RM237/5/د4خ2 1389
رده بندی دیویی 613/28
شماره کتابشناسی ملی 4159467
سرشناسه درآوانسیان‌، آرشاویر، – .
عنوان و نام پدیدآور خام‌خواری: (زنده‌خواری) فلسفه تغذیه و تندرستی / آرشاویر درآوانسیان.
مشخصات نشر تهران: ثالث، 1394.
مشخصات ظاهری 175 ص.
فروست مجموعه تغذیه و آشپزی.
یادداشت چاپ قبلی: 1389 (بدون فروست).
یادداشت چاپ دهم.
موضوع خامخواری
موضوع گیاه‌خواری
موضوع سلامتی — تاثیر تغذیه
رده بندی کنگره RM237/5/د4خ2 1394
رده بندی دیویی 613/28

تعداد صفحات

91

دیدگاهی دارید؟