توضیحات
پخت نان و شیرینی For dummies
کتاب پخت نان و شیرینی نوشتهی امیلی نولان سرآشپز و نویسندهی آشپزی است. این کتاب اولین بار در سال ۲۰۰۲ در مجموعه کتابهای دامیز منتشر شد.
نویسنده تمام سعی خود را کرده تا ضمن آموزش رمز و راز پخت انواع نان و شیرینی، فرآیند پخت و نقش تمام ترکیبات جزئی به کار رفته در این خوراکیها را نیز معرفی کند. کتاب پخت نان و شیرینی امیلی نولان به نوعی یک راهنمای جامع و کامل است که اطلاعات لازم برای پخت حرفه ای انواع نان و شیرینی را به علاقه مندان ارائه میدهد.
از نکات حائز اهمیت این کتاب میتوان به آموزش سامان دهی آشپزخانه، روشهای صحیح نگهداری نان و شیرینیهای خانگی، ابزار مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک شیرینی پز، دستور پخت بسیاری از کیکها و شیرینیهای هیجان انگیز اشاره کرد. اگر به دنبال روشهای گوناگون برای موقعیتهای مختلف درحرفهی شیرینی پزی هستید کتاب حاضر با روشهای اصولی، راز کسب مهارت در این هنر را به شما میآموزد.
نگاهی بر فصلهای کتاب پخت نان و شیرینی
کتاب کتاب پخت نان و شیرینی در ۵ بخش و ۱۹ فصل نوشته شده که عنوان بخشها و فصلهای کتاب در ادامه آورده شده است:
بخش ۱: ضروریات پخت
فصل ۱: پخت نان و شیرینی به خاطر فواید آن
فصل ۲: ذخیره سازی
فصل ۳: آشنایی با ابزار کار
بخش ۲: آموزشهای پایه
فصل ۴: آشنایی با فر
فصل ۵: تکنیکهای اولیه
فصل ۶: آماده برای پخت
بخش ۳: حاضر، آماده، بپز!
فصل ۷: آشنایی با کوکیها
فصل ۸: پختن کیکهای بینظیر
فصل ۹: فراستینگهای فوق العاده
فصل ۱۰: پایها و تارتهای عالی
فصل ۱۱: کریسپ، کایلر و دیگر دسرها
فصل ۱۲: نانهای فوری، مافین و کوکیها
فصل ۱۳: پخت نان با خمیر مایه
فصل ۱۴: پخت خوراکهای خوشمزه در فر
فصل ۱۵: پختوپز با پودر و خمیر آماده
فصل ۱۶، شیرینیپزی کمچرب
بخش ۴: سایر نکات مهم
فصل ۱۷: روشهای نگهداری نان و شیرینیهای خانگی
فصل ۱۸: تیدیل عادی به عالی
بخش ۵: بخش دهتاییها
فصل ۱۹: ده نکتهی مشکل گشا
پیوست: تبدیل واحدهای آمریکایی به سیستم اندازهگیری متریک
دیدگاهی دارید؟