1

 

۵۰ نوع نوشیدنی سرد


این کتاب را به کتابخانه مورد علاقه خود بیفزایید.

توضیحات

۵۰ نوع نوشیدنی سرد (همراه با نوشیدنی های رژیمی)

کتاب پنجاه نوع نوشیدنی سرد نوشته پریا گوهریان حاوی طرز تهیه انواع نوشیدنی های سرد و رژیمی ست که به صورت کامل و گام به گام آموزش داده می شود.

فهرست نوشیدنی های این کتاب عبارتند از: شیر و موز، فراپه توت فرنگی، پوره میوه جات، فراپه موز، فراپه هلو و زردآلو، فراپه مخلوط ، فراپه شکلاتی، فراپه قهوه، فراپه هویج ، لیموناد، شربت به لیمو، شربت سکنجبین، کوکتل قوه خامه فرم گرفته، قهوه بستنی، دم کرده قهوه، کوکتل لیموترش، نوشیدنی شیر و قهوه، کوکتل آبمیوه مخلوط، کوکتل نارگیل، کوکتل گریب فروت، شربت و پوره ها، شربت عرقیات، شرب آلبالو، کوکتل با ژله، معجون، نوشیدنی کرفس، نوشیدنی سیب، نوشیدنی نارنگی، نوشیدنی گلابی، نوشیدنی آناناس و کرفس، نوشیدنی آلبالو، نوشیدنی انگور، نوشیدنی شاه توت، نوشیدنی گوجه فرنگی، نوشیدنی پرتقال و انبه، نوشیدنی گازدار آناناس، نوشیدنی مخلوط، نوشیدنی ماست، کوکتل پرتقال، نوشیدنی ریواس.

سخن نویسنده

در کتاب پنجاه نوع نوشیدنی سرد سعی کرده ام از میوه ها و سبزی های مختلف استفاده کنم تا عزیزان خواننده بتوانند در هر فصل از سال از میوه های تازه برای تهیه نوشیدنی های طبیعی استفاده کنند.

نوشیدنی های مضر

نوشیدنی‌ها نقش مهمی در فرهنگ انسانی ایفا می‌کنند.

انواع رایج نوشیدنی‌ها شامل آب، شیر, آب‌میوه‌ها، قهوه، چای، و نوشابه‌ها است.

بیشتر نوشیدنی‌هایی (نوشیدنی طبیعی) که در رستوران‌ها و سوپرمارکت‌ها وجود دارند، نوشیدنی‌های قند دار هستند که نه تنها هیچ ارزش غذایی ندارند، بلکه برای بدن مضر هم هستند و باعث ابتلا به چاقی مفرط و دیابت می‌شوند. به شخصه هیچ‌یک از انواع نوشیدنی میوه‌ای اسانس‌دار و دارای افزودنی یا نوشیدنی میوه‌ای با تاریخ مصرف بیش از ۲۴ ساعت را توصیه نمی‌کنم.

شما هم هرجا تبلیغی دیدید که درباره نوشیدنی طبیعی با تاریخ مصرف ۱ سال و مشابه آن صحبت می‌کرد، بدانید که یک جای کار ایراد دارد! پس خود، خانواده و عزیزانتان را به خوردن آب میوه طبیعی و آب سبزیجات طبیعی عادت دهید که این نوع نوشیدنی‌ها واقعا سالم و خوشمزه هستند.

حتی می‌توانید کمی خلاقیت به خرج دهید و آبمیوه‌های مخلوط را هم امتحان کنید.

مثلا ترکیب آب سیب و آب هویج واقعا عالی از آب در می‌آید.

نکات اولیه:
در کتاب نوشیدنی سعی کرده ام از میوه ها و سبزیهای مختلف استفاده کنم تا عزیزان خواننده بتوانند در هر فصل از سال از میوه های تازه برای تهیه نوشیدنی های طبیعی استفاده کنند.
۱- هنگام گرفتن پوست پرتقال، بیموترش، نارنگی و گریپ فروت فقط پوست رنگی روی آن ها را می گیریم اما پوست سفید دوم آن را نمی گیریم.
۲- از مغز کرفس هم استفاده می کنیم که تردتر است و نوشیدنی ها را خوشمزه تر می کند.
۳- یخ را باید خرد ریز شده به مواد اضافه کنیم و هم بزنیم تا پره های مخلوط کن نشکند.
۴- می توانیم آب نوشیدنی را یا از آب کمپوت یا آب معدنی سودا دار یا از آب ساده استفاده کنیم.

توضیحات تکمیلی

نویسنده

پریا گوهریان

تعداد صفحات

56

حجم (مگ)

0.6

نوع فایل

اسکن شده

دیدگاهی دارید؟