توضیحات
کتاب تغدیه برای اولین بار در سال ۲۰۱۰ منتشر شد و متعلق به کتابهای جیبی مجموعه For Dummies است. کتاب تغذیه دارای ۸ فصل است یک رویکرد کلی از علم تغذیه را به صورت تخصصی توضیح میدهد.
نویسنده در فصل اول به تعاریف ابتدایی علم تغذیه پرداخته است و متخصصین این حوزه را معرفی میکند. فصل دوم به تعریف مواد غذایی و جایگاه آنها اختصاص دارد همچنین اصولی را برای تعیین مقدار غذای مورد نیاز ارائه میدهد.
فصل سوم، چهارم، پنجم و ششم به عناصراصلی تغذیه یعنی پروتئین، چربی، کربوهیدرات و آب اشاره دارد و مواد غدایی دارای این عناصر، واکنش بدن در برابر آنها و روشهای جذب در بدن را توضیح میدهد.
فصل هفتم ویژگیهای یک رژیم غذایی سالم را برمیشمارد و پیشنهادهایی را برای انتخاب مواد غذایی سالم و متنوع پیشنهاد میدهد. فصل آخر نیز هرمهای تغذیهای را معرفی میکند و برچسبهای غدایی آن را توضیح میدهد.
البته نیازی نیست نگران مفاهیم و لغتهای تخصصی باشید زیرا کارول رینزلر این کتاب را با زبانی ساده و قابل درک برای عموم مردم به رشته تحریر درآورده است. با مطالعه این اثر میآموزید به مواد غذایی که در بشقابتان وجود دارد بیشتر فکر کنید و با درنظرگرفتن سلیقه و فرهنگ غذایی خود، رژیمی سالم را دنبال کنید.
دیدگاهی دارید؟